Reklama
Reklama
Chilli guláš
Fotogalerie:

Chilli guláš

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Ingredience

  • 1  kg hovězí kližky
  • 500 g cibule
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • 3 chilli papričky
  • 1 lžička kmínu
  • 1/2 lžičky karí koření
  • 3 lžíce sladké uzené papriky
  • hladká mouka na zaprášení
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

5–6

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostky a cibuli na menší kousky. Na oleji zprudka opečeme maso, počkáme, až se zatáhne, a pak přidáme cibuli.

  2. Chilli papričky zbavíme semen a nakrájíme je nadrobno.

  3. Přidáme do hrnce, ochutíme kmínem, karí kořením, mletou paprikou, zaprášíme moukou a dle potřeby podlijeme vodou.

  4. Za občasného míchání necháme maso dusit do úplného změknutí. Trvá to asi 2–3 hodiny.

  5. Nakonec guláš dochutíme solí a pepřem.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Malé italské koláčky

Malé italské koláčky

Středomořská varianta našich českých vdolků mi svojí chutí doslova učarovala. Dnes ...
Všehochuť /05.01.09
Ukrajinská polévka

Ukrajinská polévka

Tato lahodná polévka ti určitě zachutná.
Jana Oesterreicherová,
Dvory nad Lužnicí ...
Všehochuť /25.02.10
Japonská polévka s kachním masem

Japonská polévka s kachním masem

Tuto polévku vařím zejména při slavnostních příležitostech a každému moc chutná.

...

Všehochuť /07.10.13
Kuřecí ‚‚ňahňa‘‘

Kuřecí ‚‚ňahňa‘‘

Na tomto kuřeti si pochutnáš ty i tvá rodina.
Jana Ivorová, Orlová
Všehochuť /21.07.12
Maďarský nákyp s mletým masem

Maďarský nákyp s mletým masem

Kdo se nebojí ostrých chutí, přidá nasekanou feferonku nebo špetku chilli.

Olga ...

Všehochuť /12.04.15
Bulharský džuveč

Bulharský džuveč

Nad tímto jižanským pokrmem se nedávno olizovala celá naše rozvětvená rodina.
Vasil ...
Všehochuť /05.12.08
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /23.03.19
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Makový mazanec

Makový mazanec

Lucie Bláhová, Slavičín

Zdravě a chutně /23.03.19
Sladké velikonoční vejce

Sladké velikonoční vejce

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /23.03.19
Kedlubnový nákyp s karbanátky

Kedlubnový nákyp s karbanátky

Růžena Fialová, Hodonín

Všehochuť /23.03.19
Letní závitky

Letní závitky

Podle receptu

Tomáše Jankoviče z Karviné

Všehochuť /23.03.19
Zajíček s kokosem

Zajíček s kokosem

Iva Koločová, Znojmo

Sladký život /23.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama