Reklama
Českolipské masíčko
Fotogalerie:
 

Českolipské masíčko

Nikola Hyblerová
Nikola Hyblerová
Česká Lípa

Výborné masíčko, které se hodí nejen k nedělnímu obědu.

Nikola Kratochvílová, Česká Lípa

Ingredience

  • 500 g vepřový bok
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česnek
  • sůl
  • pepř
  • kmín celý
  • červená paprika
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a česnek. 
  2. krok2 Přidáme na kostky nakrájený vepřový bok a krátce osmažíme.
  3. krok3 Osolíme, opepříme, přidáme kmín a červenou papriku a vše důkladně promícháme. 
  4. krok4 Vložíme do předehřáté trouby na 220 °C, podlijeme trochou vody a pečeme za občasného míchání asi 45 minut. 
  5. krok5 Jako přílohu podáváme bramborový knedlík se špenátem nebo vařené brambory. Přejeme dobrou chuť. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Marinovaná kachní prsa

Marinovaná kachní prsa

Exotika, která podráždí chuťové pohárky. Libuše Wolfová, České Budějovice
Všehochuť /15.07.16
Kotlety po srbsku

Kotlety po srbsku

Když chceš přátelům udělat něco dobrého.

Vladimír Bruna, Praha

Všehochuť /20.02.16
Pravé maďarské langoše

Pravé maďarské langoše

Někdy si je připravím s kečupem. Chutné jsou i sladké, třeba s mákem.
Radek ...
Všehochuť /31.07.13
Brambory po italsku

Brambory po italsku

U nás oblíbené jídlo. Podávej s okurkou.
Barbora Gavláková, Havířov
Všehochuť /04.08.11
Krémová polévka z aljašského lososa

Krémová polévka z aljašského lososa

Lahodná a rychlá pochoutka z lososa.
Eva Králová, Praha
Všehochuť /25.06.12
Indická čočka

Indická čočka

Tento recept jsem získala od svých indických spolubydlících v Anglii.
Terezie ...
Všehochuť /22.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu