Cannelloni plněné hovězím ragú
Fotogalerie:

Cannelloni plněné hovězím ragú

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pravá vůně Itálie

Podle receptu Mariky Koktové z Chocně

Ingredience

  • NA MASOVOU SMĚS:
  • 500  g mletého hovězího masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 nakrájená chilli paprička bez jadérek
  • 1/2 konzervy rajčat
  • 1 nakrájená zelená paprika
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky oregana
  • 200  g strouhaného sýra (gouda, parmazán, ementál)
  • těstoviny (8 plátků lasagní)
  • OMÁČKA:
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 6 rajčat
  • 1 lžíce kečupu
  • sůl, pepř
  • špetka skořice
  • 200  ml vývaru

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smícháme s ostatními ingrediencemi a polovinou sýra. Lasagne chvilku povaříme. Až změknou, scedíme je, necháme okapat a pak je naplníme směsí.

  2. Na jedné lžičce oleje zpěníme cibuli, nakrájená rajčata, kečup, sůl a koření a vše povaříme asi 6 minut.

  3. Zapékací misku vymažeme zbylým olejem, naskládáme plněné cannelloni, zalijeme omáčkou, posypeme zbylým sýrem a zapékáme s občasným podlitím vývarem asi 30 minut při 200 °C.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilované kuřecí špízy

Grilované kuřecí špízy

Nezapomeň k nim udělat salát z čerstvé zeleniny a bylinek. Zdena Kučerová, ...
Všehochuť /19.05.17
Rýžové nudle s kuřecím masem a fenyklem

Rýžové nudle s kuřecím masem a fenyklem

Rýžové nudle neobsahují lepek.

Helena Šustová, Olomouc

Všehochuť /30.05.16
Vepřové na hořčici s kapustičkami

Vepřové na hořčici s kapustičkami

Zjara mívám chuť na lehčí a barevnější jídla. Plátek masa doplněný vařenou jarní ...
Všehochuť /07.10.12
Frankfurtská jemná polévka

Frankfurtská jemná polévka

Pokud dodržíš zdlouhavý postup vaření‚ budeš odměněn lahodnou polévkou vhodnou pro...
Všehochuť /30.03.10
Balkánská plněná pita

Balkánská plněná pita

Čerstvé bylinky dodají správné aroma.

David Šebek, Příbram

Všehochuť /03.11.16
Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Z červené řepy jsem vařila vždy jen ruský boršč‚ později jsem objevila tuto ...
Všehochuť /08.07.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama