Reklama
Cannelloni plněné hovězím ragú
Fotogalerie:

Cannelloni plněné hovězím ragú

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pravá vůně Itálie

Podle receptu Mariky Koktové z Chocně

Ingredience

  • NA MASOVOU SMĚS:
  • 500  g mletého hovězího masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 nakrájená chilli paprička bez jadérek
  • 1/2 konzervy rajčat
  • 1 nakrájená zelená paprika
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky oregana
  • 200  g strouhaného sýra (gouda, parmazán, ementál)
  • těstoviny (8 plátků lasagní)
  • OMÁČKA:
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 6 rajčat
  • 1 lžíce kečupu
  • sůl, pepř
  • špetka skořice
  • 200  ml vývaru

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smícháme s ostatními ingrediencemi a polovinou sýra. Lasagne chvilku povaříme. Až změknou, scedíme je, necháme okapat a pak je naplníme směsí.

  2. Na jedné lžičce oleje zpěníme cibuli, nakrájená rajčata, kečup, sůl a koření a vše povaříme asi 6 minut.

  3. Zapékací misku vymažeme zbylým olejem, naskládáme plněné cannelloni, zalijeme omáčkou, posypeme zbylým sýrem a zapékáme s občasným podlitím vývarem asi 30 minut při 200 °C.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kakaové muffiny se šlehačkou

Kakaové muffiny se šlehačkou

Ke kávě chutnají ještě teplé opravdu skvěle. Milena Opavová, Náchod
Všehochuť /30.06.16
Pikantní zeleninový hrnec se zázvorem a datlovým sirupem

Pikantní zeleninový hrnec se zázvorem a datlovým sirupem

Kombinace zázvoru a datlového sirupu dodá pokrmu jedinečnou chuť.

Veronika a Martin ...

Všehochuť /14.06.13
Africké kuře

Africké kuře

Už jenom vůně použitého koření připomíná exotické dálky. Spolu s vínem dá ...
Všehochuť /06.09.13
Svíčková po anglicku

Svíčková po anglicku

Podáváme s volským okem.

Květa Šindelářová, Praha

Všehochuť /30.11.14
Hanojský závitek

Hanojský závitek

Rychlý pokrm s cizokrajnou chutí a vůní daleké Hanoje.
Otto Plášek, Brno
Všehochuť /30.07.10
Jehně s rýžovými knedlíčky

Jehně s rýžovými knedlíčky

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /21.03.20
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu