Reklama
Reklama
Cannelloni plněné hovězím ragú
Fotogalerie:

Cannelloni plněné hovězím ragú

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pravá vůně Itálie

Podle receptu Mariky Koktové z Chocně

Ingredience

  • NA MASOVOU SMĚS:
  • 500  g mletého hovězího masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 nakrájená chilli paprička bez jadérek
  • 1/2 konzervy rajčat
  • 1 nakrájená zelená paprika
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky oregana
  • 200  g strouhaného sýra (gouda, parmazán, ementál)
  • těstoviny (8 plátků lasagní)
  • OMÁČKA:
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 6 rajčat
  • 1 lžíce kečupu
  • sůl, pepř
  • špetka skořice
  • 200  ml vývaru

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smícháme s ostatními ingrediencemi a polovinou sýra. Lasagne chvilku povaříme. Až změknou, scedíme je, necháme okapat a pak je naplníme směsí.

  2. Na jedné lžičce oleje zpěníme cibuli, nakrájená rajčata, kečup, sůl a koření a vše povaříme asi 6 minut.

  3. Zapékací misku vymažeme zbylým olejem, naskládáme plněné cannelloni, zalijeme omáčkou, posypeme zbylým sýrem a zapékáme s občasným podlitím vývarem asi 30 minut při 200 °C.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Italské chlebíčky

Italské chlebíčky

Mažeme je jen tenkou vrstvou másla. Lenka Pražáková, Sušice
Všehochuť /19.08.15
Havanské vepřové plátky na banánech

Havanské vepřové plátky na banánech

Ovoce dodá masu zvláštní jemnou chuť, šťávy by mělo být k rýži raději více.
...

Všehochuť /29.09.13
Kulebjaka

Kulebjaka

Rybí pirohy pocházejí z ruské kuchyně.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /27.12.15
Jehněčí na karí

Jehněčí na karí

Vladimír Bruna, Praha

Všehochuť /05.03.18
Toasty s tuňákem, fazolemi a mozzarellou

Toasty s tuňákem, fazolemi a mozzarellou

Samé zdravé věci v neobvyklé kombinaci.

Aneta Hrázdilová, Praha

Všehochuť /23.10.17
Zapékané brambory s pórkem

Zapékané brambory s pórkem

Je to rychlovka, kterou rodinu zaručeně potěšíš. Podávej se zeleninovým salátem.
...
Všehochuť /25.06.13
 

Nejnovější

Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny ...
Za pár korun /24.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
Plněné slaninové rolky

Plněné slaninové rolky

Skvělé studené i teplé

Podle receptu Sáry Divíškové z Loun

Všehochuť /21.02.19
Muffiny se zeleninou

Muffiny se zeleninou

Chutná zdravá večeře

Podle receptu Ivety Duškové z Tábora

Za pár korun /20.02.19
Ředkvičkové placičky

Ředkvičkové placičky

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /20.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama