Reklama
Cannelloni plněné hovězím ragú
Fotogalerie:

Cannelloni plněné hovězím ragú

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pravá vůně Itálie

Podle receptu Mariky Koktové z Chocně

Ingredience

  • NA MASOVOU SMĚS:
  • 500  g mletého hovězího masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 nakrájená chilli paprička bez jadérek
  • 1/2 konzervy rajčat
  • 1 nakrájená zelená paprika
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky oregana
  • 200  g strouhaného sýra (gouda, parmazán, ementál)
  • těstoviny (8 plátků lasagní)
  • OMÁČKA:
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 6 rajčat
  • 1 lžíce kečupu
  • sůl, pepř
  • špetka skořice
  • 200  ml vývaru

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Maso smícháme s ostatními ingrediencemi a polovinou sýra. Lasagne chvilku povaříme. Až změknou, scedíme je, necháme okapat a pak je naplníme směsí.

  2. Na jedné lžičce oleje zpěníme cibuli, nakrájená rajčata, kečup, sůl a koření a vše povaříme asi 6 minut.

  3. Zapékací misku vymažeme zbylým olejem, naskládáme plněné cannelloni, zalijeme omáčkou, posypeme zbylým sýrem a zapékáme s občasným podlitím vývarem asi 30 minut při 200 °C.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Německé spekulatius

Německé spekulatius

Právě díky koření jsou tak dobré. Mirka Koulová, Uherský Brod
Všehochuť /28.02.17
Singapurské smažené nudle s kuřecím masem

Singapurské smažené nudle s kuřecím masem

Zahraniční inspirace

Podle receptu Petry Hlavové z Brna

Všehochuť /22.10.18
Indická polévka z červené čočky

Indická polévka z červené čočky

Skvěle chutná a dobře zasytí.

Lucie Blahová, Slavičín

Všehochuť /23.04.13
Minutková kachní prsa

Minutková kachní prsa

Brusinkovo-rybízový dip připravíš smícháním stejného dílu brusinkového džemu ...

Všehochuť /21.10.17
Tvarohová pomazánka s japonskou makrelou

Tvarohová pomazánka s japonskou makrelou

Připravuji ji, když má přijít návštěva.
Květa Hošková, Vratimov
Všehochuť /23.01.11
Krevety v bylinkách

Krevety v bylinkách

Podáváme s opečenou bagetou potřenou máslem.

Jan Trojánek, Rudná

Všehochuť /11.08.16
 

Nejnovější

Pečený hovězí guláš

Pečený hovězí guláš

Podle receptu Ivany Bláhové ze Sušice
Škola vaření /04.10.19
Kakaové kostičky

Kakaové kostičky

Miroslav Vorel, Litvínov

Všehochuť /04.10.19
Potahovaný dort

Potahovaný dort

Podle receptu Soni Michalové z Hodonína

Sladký život /04.10.19
Noky s houbami

Noky s houbami

Dita Skoumalová, Praha

Vaříme express /03.10.19
Hruškové špičky

Hruškové špičky

Ozdobí každý stůl

Podle receptu Petry Zikmundové ze Šumperka

Všehochuť /03.10.19
Brownies s mořskou solí, kešú a pistáciemi

Brownies s mořskou solí, kešú a pistáciemi

Podle receptu

Sáry Fučíkové z Trutnova

Sladký život /03.10.19
Kris kros koláč s jablky

Kris kros koláč s jablky

Podle receptu 

Katky Blahošové z Krnova

Sladký život /03.10.19
Lilek plněný bulgurem

Lilek plněný bulgurem

Podle receptu

Blanky Pučíkové z Mladé Boleslavi

Škola vaření /02.10.19
Dort divočák

Dort divočák

Aneta Tlačbabová, Jihlava

Všehochuť /02.10.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama