Ingredience
- 3 rajčata
- kmín
- 2 lžíce sádlo
- 10 brambory
- 600 g maso hovězí
- paprika
- 2 cibule
- 5-6 stroužků česnek
- 1 lžička paprika sladká mletá
- 1 cuketa
- bobkový list
- koření provensálské
- 1 rajský protlak
- vývar hovězí
- 250 g fazole bílé
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Na sádle osmažím pokrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, orestuji jej a přidám česnek a sladkou papriku, sůl a ostatní koření. Zaliji vývarem nebo horkou vodou a pomalu dusím pod pokličkou.
-
Když je maso téměř měkké, přidám pokrájené brambory, rajčata a papriky, fazolové lusky a vývaru tolik, aby po dovaření zbyla jen šťáva. Nakonec posypu čerstvou sekanou petrželkou nebo pažitkou.