Reklama
Bulharské zelí
Fotogalerie:

Bulharské zelí

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je to naše oblíbené rodinné jídlo.
Jitka Cestrová,
Františkov n. Ploučnicí

Ingredience

  • 500 g maso vepřové-plecko
  • 3 cibule
  • 6 stroužků česnek
  • sádlo
  • 1 lžíce koření karí
  • pepř
  • sůl
  • kmín
  • 1 malý kečup
  • 1 hlávka zelí hlávkové
  • voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli‚ na ní osmahneme kostičky masa‚ osolíme a potřeme česnekem.
  2. Nakrájíme zelí‚ dvě cibule, přidáme karí‚ pepř‚ sůl‚ kmín‚ vše promícháme a po­klademe na maso.
  3. Zalijeme skleničkou ke­čupu‚ trochou vody a dusíme v troubě asi 30–40 minut do změknutí masa.
    Podáváme s knedlíkem.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso po srbsku

Netradiční úprava a jídlo z jednoho ‚‚hrnce‘‘. Pavla Tomanová, Orlová...
Všehochuť /21.08.15
Kávový tres leches

Kávový tres leches

Tento dezert, v překladu třímlékový, údajně pochází z Mexika. V Latinské Americe...

Všehochuť /08.07.17
Bramborová pizza

Bramborová pizza

Tato křupavá pizza je dobrá jako ta z pizzerie. Od té doby, co nám ...
Všehochuť /03.02.13
Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Andrea Janáková, Polička

Všehochuť /16.08.18
Míchaná zelenina

Míchaná zelenina

Jako příloha nebo jen tak na zobání...

Romana Klátilová, Odry

Všehochuť /07.08.16
Bagetky s mangoldem

Bagetky s mangoldem

Mangold je podobný špenátu.

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /20.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu