Reklama
Bulharské nudle
Fotogalerie:

Bulharské nudle

Věra Černevová

Praha
Geniálně jednoduché a chutné jídlo!
Věra Černevová, Praha

Ingredience

  • 1/2 lžičky máslo
  • 100 g sýr balkánský
  • 1 balení těstoviny

Doba přípravy

Počet porcí

4

Postup přípravy

  1. Asi 1 lžíci nevařených těstovin si oddělíme stranou. Ostatní těstoviny uvaříme a scedíme. Na pánvičce přepustíme máslo (pochopitelně větší množství je chutnější) a v něm opražíme oddělené těstoviny, které jsme předtím dali do plastového sáčku a válečkem je rozdrtili na menší kousky. Máslo s praženkami přimícháme do uvařených těstovin, na talíři posypeme nadrobeným balkánským sýrem a podáváme se šopským salátem.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pizza diavolo

Pizza diavolo

Pavla Mourková, Ostrava
Všehochuť /18.01.18
Losos zapečený v mušli

Losos zapečený v mušli

Jednoduchá lahůdka, která chutná i dětem.

Jana Součková, Praha

Všehochuť /14.03.13
Krevety ve špagetovém hnízdě

Krevety ve špagetovém hnízdě

Oblíbený italský zůsob přípravy krevet.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /17.01.14
Chinois

Chinois

Typický francouzský máslový koláč.

Lenka Rupprechtová, Sázava

Všehochuť /24.05.15
Švýcarská mňamka

Švýcarská mňamka

Vynikající moučník‚ který rychle mizí.
Barbora Vávrová, Břestek
Všehochuť /20.10.10
Domácí gyros v tortille

Domácí gyros v tortille

Upečený v troubě je lepší než smažený.

Gabriela Hladíková, Hradec ...

Všehochuť /03.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu