Reklama
Budapešťská pomazánka
Fotogalerie:

Budapešťská pomazánka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Zdravou pomazánku si oblíbí každý.
Lenka Kučerová, Boskovice

Ingredience

  • 1 tvaroh
  • 5 lžic mléko
  • 1 okurky sterilované
  • 1 kapie nakládaná
  • 2 lžíce máslo
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh společně se změklým máslem (pokud chceš dietnější variantu, nahraď je pomazánkovým máslem nebo Ramou) a mlékem ušleháme do pěny. Přidáme 1/2 lžičky mleté sladké papriky‚ sůl podle chuti.
  2. Najemno nastrouháme okurku, pokrájíme kapii a přidáme do pomazánky. Vše dobře zamícháme a můžeme podávat s chlebem nebo s vekou.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Salát na dobrou svačinku. Ladislava Semrádová, Svatoslav
Všehochuť /04.02.17
Pljeskavica z naší dovolené

Pljeskavica z naší dovolené

Už se těším na prázdniny, až si ji zase dáme v naší oblíbené hospůdce.

...

Všehochuť /29.07.16
Švýcarské strubli

Švýcarské strubli

Brambůrky nekupuji, tohle je lepší chroupání.

Kateřina Savková, Praha

Všehochuť /18.08.15
Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

SKVĚLÝ NEDĚLNÍ OBĚD

Za okny už začíná převažovat sychravé počasí a my máme čas...

Všehochuť /23.09.18
Irish stew z kůzlečího masa

Irish stew z kůzlečího masa

Pro labužníky

Jindřich Vlaštovka, Hradec Králové

Všehochuť /09.03.18
Bramborovo-smetanové ragú

Bramborovo-smetanové ragú

Oblíbená večeře, o kterou se s nikým nepodělím.
Jindřiška Horáková, ...
Všehochuť /07.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu