Reklama
Reklama
Brynzová pomazánka
Fotogalerie:

Brynzová pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy

Ingredience

  • 200 g brynzy
  • 150 g pomazánkového másla
  • 1/2 lžičky sladké papriky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička sušeného medvědího česneku
  • na ozdobu polníček
  • na ozdobu cherry rajčátka
  • celozrnná bageta

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Brynzu prošleháme s pomazánkovým máslem, vmícháme sladkou papriku, prolisovaný česnek a sušený česnek medvědí.

  2. Necháme chvíli v lednici vychladit.

  3. Bagetu nakrájíme na plátky, potřeme hotovou pomazánkou a každý kousek ozdobíme polníčkem a kouskem cherry rajčátka.

Pošli recept! 9/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Džuveč z vepřového masa

Džuveč z vepřového masa

Směs dušeného vepřového masa, brambor, zeleniny a rýže. Pavel Štrougal, Ústí nad ...
Všehochuť /10.09.14
Penne rigate s domácím pestem

Penne rigate s domácím pestem

Jednoduché, chutné a hlavně rychlé jídlo s vůní Itálie.

Ivana Buchtová, Hněvošice

Všehochuť /05.09.12
Toki pompos

Toki pompos

Čti pompoš, je to maďarský sytý slaný koláč.

Marie Kratochvílová, Praha

Všehochuť /08.12.15
Slepice po italsku

Slepice po italsku

Chci se podělit o svůj recept na jídlo, které nám doma moc chutná.
Sára Pešatová, ...
Všehochuť /24.05.11
Labužnické klopsy

Labužnické klopsy

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /23.10.18
Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

Celá rodina si oblíbila toto velmi jednoduché zeleninové jídlo.
Helena Vebrová, Kolín...
Všehochuť /17.09.09
 

Nejnovější

Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny ...
Za pár korun /24.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
Plněné slaninové rolky

Plněné slaninové rolky

Skvělé studené i teplé

Podle receptu Sáry Divíškové z Loun

Všehochuť /21.02.19
Muffiny se zeleninou

Muffiny se zeleninou

Chutná zdravá večeře

Podle receptu Ivety Duškové z Tábora

Za pár korun /20.02.19
Ředkvičkové placičky

Ředkvičkové placičky

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /20.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama