Reklama
Brazilské tyčinky
Fotogalerie:

Brazilské tyčinky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Rychlý a lehký moučník...
E.Kopačková, Větřní

Ingredience

  • 250 g máslo
  • 150 g cukr krupice
  • čokoláda na vaření
  • 140 g cukr moučkový
  • 300 g mouka hladká
  • 150 g ořechy
  • 2 žloutek
  • marmeláda

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Z propracovaného těsta vyválíme tenkou placku. Nakrájíme pásky 8 x 25 cm a přeneseme je na plech s pečicím papírem. Upečeme dozlatova. Po vychladnutí potřeme marmeládou a slepíme. Povrch natřeme polevou a ozdobíme rozpuštěnou čokoládou. Po zchladnutí krájíme na malé tyčinky.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí pěna z kuřecích jater

Domácí pěna z kuřecích jater

Podle receptu Šárky Raškové ze Sokolova
Všehochuť /26.05.18
Mexická polévka se zázvorem

Mexická polévka se zázvorem

Můj přítel má rád i u polévek pikantnější chutě, a protože jsem mu chtěla udělat ...
Všehochuť /29.09.08
Středomořský květák

Středomořský květák

Do strouhanky můžeš dát strouhaný parmazán.


Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /24.03.17
Kuře Marbella

Kuře Marbella

Vydrží v lednici několik dní a je stále vynikající. Skvělý tip pro toho, kdo...
Všehochuť /12.12.08
Jahodový džem s mandlemi

Jahodový džem s mandlemi

Trouba si odpočine

Anna Pluhařová, Uničov

Všehochuť /01.06.18
Bohatě zdobený sýrový dort

Bohatě zdobený sýrový dort

Velmi jednoduchý a rychlý recept‚ zkusila jsem to poprvé a sklidila jsem velkou ...
Všehochuť /07.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu