Reklama
Balkánské jachniny
Fotogalerie:

Balkánské jachniny

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Rychlé, jednoduché a levné jídlo.
Vladimír Brejcha, Aš

Ingredience

  • 100 g vařená rýže
  • 1 žloutek
  • bobkový list
  • 2 cibule
  • 1 vejce
  • 1 feferonka
  • 1 kg maso hovězí mleté

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso, rýži, nakrájenou cibuli, vejce a žloutek, sladkou papriku a sůl promícháme. Tvarujeme karbanátky do koulí velikosti pěsti a skládáme je do pekáčku. Na jeho dno naklademe kolečka cibule s feferonkami a bobkový list. Podlijeme a pečeme v troubě doměkka. Jako přílohu podáváme brambory a tatarku.

Pošli recept! 4/2008 (12.3.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pravý boršč

Pravý boršč

Správně ochucená polévka je sladkokyselá. Vařím ji rovnou v tom největším ...
Všehochuť /14.02.16
Limetková pěna v ananasu

Limetková pěna v ananasu

Podle receptu

Kateřiny Číkové z Karlových Varů

Všehochuť /05.06.19
Čínské kaštanové palačinky

Čínské kaštanové palačinky

Pyré z ořechů je vynikající.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /10.10.13
Indonézská rýže s makrelou

Indonézská rýže s makrelou

Tento recept stojí za vyzkoušení.

Lucie Blahová, Slavičín

Všehochuť /22.02.13
Quiche s cuketou a rajčaty

Quiche s cuketou a rajčaty

Podává se teplý, ale i studený ke svačině je výborný.

Jan Lapeš, Kutná ...

Všehochuť /07.09.16
Pařížské kostky

Pařížské kostky

Miluje je zejména mužská část rodiny.
Lenka Maryášová, Slavičín
Všehochuť /23.01.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu