Reklama
Balkánská galja
Fotogalerie:

Balkánská galja

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Můžeš dochutit trochou česneku.

Jarmila Svitáková, Děčín

Ingredience

  • 700 g vepřový bůček
  • 10 ks cherry rajčátka
  • 1 žlutá paprika
  • 100 g zelené fazolky
  • 1 cibule
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřový bok opláchneme, nakrájíme na plátky a vložíme do pekáče. Přidáme papriku a cibuli nakrájenou na hrubší řezy, cherry rajčata a zelené fazolky.

  2. Vše osolíme, opepříme, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě hodinu při 180 °C. Podáváme nejlépe s chlebem, případně s rýží nebo s brambory.

Pošli recept! 2/2015 (3.1.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů. Petra Čertová, Ústí nad Labem
Všehochuť /28.04.17
‚‚Šakšuka‘‘

‚‚Šakšuka‘‘

Zdravé a velmi chutné jídlo z Tuniska.
Marcela Křížková, Pardubice
Všehochuť /20.02.10
Českolipské masíčko

Českolipské masíčko

Výborné masíčko, které se hodí nejen k nedělnímu obědu.

Nikola Kratochvílová, ...

Všehochuť /18.03.12
Indická rýže v mikrovlnné troubě

Indická rýže v mikrovlnné troubě

Koření dokáže vykouzlit neobyčejné chuťové variace z prostého jídla. Z každé cesty ...
Všehochuť /21.06.13
Makarony se špenátem

Makarony se špenátem

Nedávno mi je moc vychválil můj přítel.
Martina Iwaszková, Karviná
Všehochuť /02.07.09
Indické kuře v kokosovém mléce

Indické kuře v kokosovém mléce

Výborné s rýžovými nudlemi.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /19.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu