Reklama
Australská křidélka
Fotogalerie:

Australská křidélka

Petra Cieslarová
Petra Cieslarová
Ostrava

Rychlá mňamka.

Petra Cieslarová, Ostrava

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 lžíce sójová omáčka
  • 4 lžíce olivový olej
  • 4 lžíce francouzská hořčice
  • 2 stroužky česnek
  • podle chuti sůl
  • trocha čerstvě mletý pepř
  • 8 kuřecí křídla

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme všechny suroviny a připravíme si nálev. Křidélka vložíme s nálevem do mikrotenového sáčku. Necháme pár hodin odležet v chladničce.
  2. Pak maso dáme na pekáč a pečeme ve vyhřáté troubě asi 40 minut.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené tuňákové rizoto

Pečené tuňákové rizoto

Příprava je velmi jednoduchá, výsledek skvělý. Vůní mi pokaždé připomíná naši ...
Všehochuť /23.09.13
Špagety s masovou omáčkou

Špagety s masovou omáčkou

Toto jídlo miluje celá naše rodinka.

Lukáš Marek, Nový Bydžov

Všehochuť /29.06.11
Grilované kuřecí špízy

Grilované kuřecí špízy

Nezapomeň k nim udělat salát z čerstvé zeleniny a bylinek.

Zdena Kučerová, ...

Všehochuť /19.05.17
Kubánské kungri

Kubánské kungri

Kubánci tento pokrm podávají jako přílohu ke klasickému steaku.
Hana Koptová, Doksy
...
Všehochuť /01.09.08
Chlebový kotlík s kukuřicí

Chlebový kotlík s kukuřicí

Toto jídlo je velice pikantní a opravdu zasytí.
Nina Bartůňková, Rožnov pod ...
Všehochuť /26.10.14
Sójové kostky na asijský způsob
Všehochuť /27.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu