Reklama
Asijské rybí závitky
Fotogalerie:

Asijské rybí závitky

Libuše Kyselá

Libina
Náplň závitků můžeš obměňovat podle fantazie.
Libuše Kyselá, Libina

Ingredience

  • 1 pangasius filety
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti koření na ryby
  • trocha pivo
  • 6 plátů rýžový papír
  • 1 menší balení lečo sterilizované
  • 100 g nudle rýžové
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu posypeme solí, pepřem a rybím kořením. Dáme ji na pařák a podusíme. Necháme vychladit.
  2. Do většího talíře nalijeme pivo, do něhož namočíme rýžový papír, aby změkl.
  3. Smícháme lečo, uvařené a pokrájené rýžové nudle a nakrájenou rybu.
  4. Rozložíme utěrku, na ni položíme rýžový plát, naplníme ho a zabalíme nebo srolujeme. Závitky osmažíme na mírném ohni dozlatova.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Švýcarské rösti

Švýcarské rösti

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Všehochuť /18.02.20
Středomořské těstoviny

Středomořské těstoviny

Čerstvé bylinky jsou nejlepší.

Karolína Nečasová, Kladno

Všehochuť /05.07.17
Bezinkové šampaňské

Bezinkové šampaňské

Jana Šímová, Mariánské Lázně

Všehochuť /04.04.18
Knedlíky z mikrovlnky

Knedlíky z mikrovlnky

Zkus, jak jednoduše se dají knedlíky připravit.
Vendula Kroulíková, Vysoké Mýto
...
Všehochuť /31.05.10
Patrový dort z chleba

Patrový dort z chleba

Milovníci uzenin si přijdou na své.
Radka Kůželová, Nížkov
Všehochuť /07.10.11
Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

SKVĚLÝ NEDĚLNÍ OBĚD

Za okny už začíná převažovat sychravé počasí a my máme čas...

Všehochuť /23.09.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu