Reklama
Asijské nudle
Fotogalerie:

Asijské nudle

Jana Krutilová

Olešnice

Nudle jsou mým oblíbeným jídlem, dají se připravit na mnoho způsobů. Toto je jeden z nich.

Jana Krutilová, Olešnice

Ingredience

  • 1 kousek sušené jidášovo ucho
  • 400 g kuřecí prsa
  • 3 lžíce rostlinný olej
  • 1 plechovka (400 g) sterilované žampiony
  • 1/2 sáčku mražená asijská nebo čínská zeleninová směs
  • kořenicí směs na čínu
  • 210 g instantní nudle
  • špetka soli a pepře
  • podle chuti sójová omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. V malé nádobě uvaříme zvlášť Jidášovo ucho. Vaříme je ve vroucí vodě asi 10 minut, poté je z vody vyndáme, opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky.

  2. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něj vložíme. Mícháme, aby se nepřipálilo a opeklo se stejnoměrně ze všech stran. Poté k němu přidáme scezené žampiony, zeleninu, Jidášovo ucho i koření a vše dusíme doměkka.

  3. Instantní nudle spaříme horkou vodou podle návodu na sáčku a scedíme. Nudle přidáme k masu a na pánvi chvíli promícháme, aby se nudle dovařily. Podle potřeby  pokrm dochutíme sójovou omáčkou a případně ještě dosolíme a dopepříme. Můžeme podávat.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Poctivý boršč

Poctivý boršč

Červená řepa se dá koupit už uvařená. Zdena Krčmová, Mladá Boleslav
Všehochuť /14.10.17
Rösti se zelným salátem

Rösti se zelným salátem

Rösti v mnoha obměnách jsou národním pokrmem ve Švýcarsku.

Eva Červenková, ...

Všehochuť /09.03.15
Mexické maso

Mexické maso

Dnes už suroviny na tortilly seženeš.
Jaroslava Vrzalová, Praha
Všehochuť /11.08.08
Koláč s uzeným lososem

Koláč s uzeným lososem

Skvělé pohoštění pro přátelské schůzky. Misky si připravuji předem a pak už je...

Všehochuť /05.12.16
Italský chléb focaccia

Italský chléb focaccia

Výborné italské domácí pečivo.

Jana Vágnerová, Krásensko

Všehochuť /23.09.16
Thajské balíčky

Thajské balíčky

Servíruj se sójovou omáčkou a wasabi.

Šárka Kobylková, Praha

Všehochuť /11.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu