Reklama
Arabské kuře
Fotogalerie:

Arabské kuře

Zdena Soldánová

Třebíč
Tuto lahůdku jsem si velmi oblíbila.
Zdena Soldánová, Třebíč

Ingredience

  • 1 kuře
  • trocha olej
  • 2 cibule velká
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 4 rajčata
  • 3 lžíce worcesterská omáčka
  • 3 lžíce omáčka sojová
  • 5 lžic kečup

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Pekáč polijeme větším množstvím oleje a dno posypeme nakrájenou cibulí, na kterou poskládáme rozporcované, osolené a opepřené kuře.
  2. Maso obložíme na čtvrtky pokrájenými rajčaty, zakapeme worcesterskou omáčkou nebo maggi a kečupem.
  3. Pečeme ve vyhřáté troubě nejprve 45 minut přikryté a pak dopečeme odkryté asi 15 minut.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vývar s tyrolskými knedlíčky

Vývar s tyrolskými knedlíčky

Moc dobrá, a hlavně vydatná polévka. Libuše Vichrová, Deštné
Všehochuť /06.10.13
Dýně plněná mletým masem s brusinkami

Dýně plněná mletým masem s brusinkami

Nádivka se jí přímo z dýňových plodů, vypadá to i chutná opravdu skvěle ...

Všehochuť /07.09.16
Kuře na šalvěji pečené v mléce

Kuře na šalvěji pečené v mléce

Netradiční

Podle receptu Kateřiny Struhařové z Písku

Všehochuť /13.08.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Pizza z kynutého těsta s tyrolským špekem a domácími žampiony

Pizza z kynutého těsta s tyrolským špekem a domácími žampiony

Kynuté těsto je základ a ingredience obměňuj dle nálady.

Zdeňka Vitová, Liberec

Všehochuť /21.08.13
Pečené brambory se sýrovým fondue

Pečené brambory se sýrovým fondue

Velmi snadná příprava, přitom chutnají báječně. Podávám k nim sklenku ...

Všehochuť /07.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu