Reklama
Aglio olio s kapustou
Fotogalerie:

Aglio olio s kapustou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Vylepšená verze klasických italských těstovin.

Markéta Vepřeková, Rýmařov

Ingredience

  • 100 g růžičkové kapusty
  • 8 stroučků česneku
  • 1 balíček špaget
  • podle potřeby olivový olej
  • 1/2 lžičky chilli vloček
  • podle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Kapustičky rozebereme na lístky, česnek nakrájíme na plátky. Špagety dáme vařit do osolené vody.

  2. 2. V pánvi začneme na oleji pomalu zahřívat česnek (nesmíme ho spálit, potom zhořkne), po chvíli přidáme lístky kapustiček a okořeníme chilli. Asi po 3 minutách přilijeme trochu vody z těstovin a zahříváme ještě 1–2 minuty. Uvařené špagety přidáme přímo do pánve a vše smícháme. Podáváme pokapané olivovým olejem.  

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny (16.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krevety v bylinkách

Krevety v bylinkách

Podáváme s opečenou bagetou potřenou máslem. Jan Trojánek, Rudná
Všehochuť /11.08.16
Vepřová roláda po italsku

Vepřová roláda po italsku

Při každé návštěvě Itálie mě znovu a znovu zaujmou jejich jídla typicky voňavá...
Všehochuť /05.12.08
Maďarské čevabčiči

Maďarské čevabčiči

Místo placiček můžeme tvarovat klasické válečky.

Vladimír Bruna, Praha

Všehochuť /01.12.14
Brazilské tyčinky

Brazilské tyčinky

Rychlý a lehký moučník...
E.Kopačková, Větřní
Všehochuť /03.10.08
Podzimní chilli salát

Podzimní chilli salát

Chilli tě krásně zahřeje.

Silvia Mačejová, Prešov


Všehochuť /22.11.18
Pasta aglio e gamberi

Pasta aglio e gamberi

Práci si částečně ušetříme, pokud koupíme čerstvé těstoviny v obchodě.

...

Všehochuť /17.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu