Reklama

Další články:

Provensálské hovězí

Provensálské hovězí

Přenes se do slunné Francie. Jitka Pavlíková, Strakonice
 
Mahi mahi v rajčatové marinádě

Mahi mahi v rajčatové marinádě

Mahi mahi, je rybou, která u nás není příliš běžná. Chutí se podobá spíše krůtímu masu a tak je v hodná i pro ty, kteří rybám neholdují. Tereza Dolanská, Havířov - Město
 
Kuřecí Tandori Masala na cibuli s kapií

Kuřecí Tandori Masala na cibuli s kapií

Netradiční směs koření vynikající chuti. Otto Plášek, Brno
 
Torta salata

Torta salata

Neboli italsky slaný koláč, který může mít různou podobu, v tomto případě se jedná o závin. Kateřina Gajová, Brno
 
 
Špenátový pie s cottage

Špenátový pie s cottage

Výborný americký koláč se špenátovou náplní. Iveta Malčánková, Komárov
 
Brambora po vídeňsku

Brambora po vídeňsku

Nemusíš si na ní pochutnávat jen ve Vídni. Luccie Blahová, Slavičín
 
Tagliatelle con cozze

Tagliatelle con cozze

Čerstvé těstoviny a slávky - můžeme použít i zmražené a vyloupané. Kateřina Gajová, Brno
 
Kalamárový salát

Kalamárový salát

Tento salát se většinou připravuje z chobotnic, toto je o něco levnější a rychlejší verze. Kateřina Gajová, Brno
 
Řecké zapečené nudle

Řecké zapečené nudle

Miluji vůni bylinek a koření. Andrea Nowaková, Bohumín-Záblatí
 
Čočkový salát s friselle

Čočkový salát s friselle

Friselle jsou věnečkovité suchary pocházející z Apulie, stačí je krátce namočit do vody a následně použít. Dají se nahradit starým pečivem nebo suchary. Kateřina Gajová, Brno
 
Polenta per tutti

Polenta per tutti

Neboli polenta pro všechny - často se servíruje na velkém talíři, ze kterého jí celá rodina. Kateřina Gajová, Brno
 
Masové krokety s kari omáčkou

Masové krokety s kari omáčkou

Kari koření jsem si velice oblíbil, protože dokáže pokrm správně obohatit. Proto se snažím vymýšlet nové recepty, tak aby všem chutnaly a měly ten správný indický nádech. Martin Mrowiec,...
 
Cuketa plněná mletým masem

Cuketa plněná mletým masem

Plněná cuketa s mletým masem, zdravý středomořský oběd. Eliška Brandová, Liberec
 
Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Lehká vegetariánská večeře. Pro příště můžeme lilek nahradit cuketou. Aneta Oczadlá, Nýdek
 
pravevprodeji04_19

Strana 95 z 96

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama