Reklama
Reklama

Další články:

Špenátové tagliatelle se slaninou a žampiony

Špenátové tagliatelle se slaninou a žampiony

Výtečné a jednoduché těstoviny pro milovníky italské kuchyně. Pavel Kudrna, Hovorčovice
 
Krevety aglio olio

Krevety aglio olio

Podáváme samostatně, popřípadě se špagetami. Lenka Bocková, Liberec
 
Kuřecí karí Garuda

Kuřecí karí Garuda

Jako příloha může být i rýže.
 
Sépiové linguine s vepřovou panenkou

Sépiové linguine s vepřovou panenkou

Jednoduchý, ale velmi efektní recept. Iva Špaňhelová, Rožnov pod Radhoštěm
 
Rozmazlený losos

Rozmazlený losos

Rozmazlený těmi nejlepšími věcmi - sójovou omáčkou, sezamovým olejem a javorovým sirupem. Kateřina Gajová, Brno
 
Květákové rizoto se šalvějí

Květákové rizoto se šalvějí

Trio květák - rýže - šalvěj na první okamžik zaujme a na ten druhý ihned zachutná. Andrea Gregorová, Řevnice
 
Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

Když nemám po ruce rybí vývar, použiji zeleninový nebo hovězí, ale kombinace čočky a ryby je jedním slovem geniální. Andrea Gregorová, Řevnice
 
Daňčí panenka Wellington

Daňčí panenka Wellington

Trocha práce vyváží dokonalý chuťový zážitek. Veronika Čiperová, Týn nad Vltavou
 
Berlínská játra

Berlínská játra

Přelévej šťávou a podávej s rýží. Jana Gavková, Ústí nad Labem
 
pravevprodeji03_19

Strana 93 z 93

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama