Reklama
Reklama

Další články:

Kuřecí směs s houbami

Kuřecí směs s houbami

Aleš Crhák, Beroun
 
Zapékané brambory s celerem

Zapékané brambory s celerem

Podle receptu Jindřišky Pošmurné z Havířova
 
Toast se slaninou a vejcem

Toast se slaninou a vejcem

Věra Kurfiřtová, Ostrava
 
Thajské kuřecí kousky

Thajské kuřecí kousky

Podle receptu Zuzany Kučerové z Mělníka
 
Kokosové makronky

Kokosové makronky

Chutný poklad francouzské vánoční kuchyně. Veronika Vodová, Dobříš
 
Kuřátko s nádivkou

Kuřátko s nádivkou

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
 
Vepřové kostky s buráky

Vepřové kostky s buráky

Zkus čerstvou zeleninu Podle receptu Hany Sládkové z Kroměříže
 
Tyrolské rösti

Tyrolské rösti

Nemáš hřiby? Vař s hlívou! Podle receptu Zdeňky Trhalové z Karlových Varů
 
Mexické tortilly

Mexické tortilly

Když si kuřecí maso nakrájíš a naložíš do koření s trochou oleje den předem, bude křehčí. Zora (12 let) a Viktorie (8 let) Matuštíkovy, Praha
 
Koláč s pórkem a houbami

Koláč s pórkem a houbami

Upečeno podle receptu Silvy Kramlové z Benešova
 
Polévka à la Asie

Polévka à la Asie

Díky zázvoru by měla mít říz, aby zahřála. Dana Přibylová, Sezimovo Ústí
 
Špecle s kuřetem  a s balkánskou omáčkou

Špecle s kuřetem a s balkánskou omáčkou

Vypadají trochu jako halušky, ale chutnají úplně jinak. Každopádně nebudeš litovat. Andrea Jílková, Polička
 
Kuřecí prsa v tandoori

Kuřecí prsa v tandoori

Podle receptu Hedviky Kalistové z Brna
 
Holandský páj z broskví

Holandský páj z broskví

Recept mám od známé z Apeldoornu. Zuzana Rychterová, Tábor
 
Smetanové gnocchi

Smetanové gnocchi

Jsem začátečník, vařím jen jednoduchá jídla. Barbora Šišková, Praha
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 95

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama