Reklama

Další články:

 
Kuřecí kousky s červeným zelím

Kuřecí kousky s červeným zelím

Podávej třeba s rýží Podle receptu Zuzany Fialové z Mělníka
 
Čínské kuličky na kantorský způsob

Čínské kuličky na kantorský způsob

Kuličky ozdob sezamem Podle receptu Radky Nováčkové ze Žamberka
 
Kafta zapečená s bramborem

Kafta zapečená s bramborem

Arabové umí upravovat mleté maso snad na sto způsobů. Vyzkoušej ten můj. Jana Bunniová, Praha
 
Kakaové muffiny se šlehačkou

Kakaové muffiny se šlehačkou

Ke kávě chutnají ještě teplé opravdu skvěle. Milena Opavová, Náchod
 
Pstruh po alsasku

Pstruh po alsasku

Specialita pro milovníky ryb. Jitka Pavlíková, Strakonice
 
Ruské pelmeně

Ruské pelmeně

Zakysaná smetana dodá jídlu tu správnou chuť. Moje žena si nedává máslo, protože je pro ni pokrm moc mastný, ale přidá si porci smetany. Zdeněk Petelík, Mokropsy
 
Cuketa po řecku

Cuketa po řecku

Svěží letní večeře z cuket. Kateřina Hanáková, Ostrava Poruba
 
Kynutý koláč s telecími párečky

Kynutý koláč s telecími párečky

Poprvé jsem ho vyzkoušela, když jsme jeli autem na dovolenou a potřebovala jsem nějakou svačinu na cestu. Chutnal i studený. Eva Stará, Přibyslav
 
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu Jitky Pletkové z Náchoda
 
Rajčatové sugo

Rajčatové sugo

Skvělá omáčka na pizzu, k těstovinám nebo k masu. Zita Vojtíšková, Strakonice
 
Hovězí  Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Stačí jen nasekat šunku nadrobno a promíchat s uvařenou rýží a šunková rýže je hotová. Anna Schmidtová, Tábor
 
Čočka po orientálsku

Čočka po orientálsku

Dostane ‚‚šmrnc‘‘, když ji omastíš smaženou cibulkou. Jitka Beranová, Liberec
 
Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Nejchutnější jsou tagliatelle, ale měla jsem jen široké nudle s kurkumou – a taky jsou velmi chutné. Ivana Černá, Praha
 
Pirohy plněné lečem

Pirohy plněné lečem

Podle receptu Dariny Záhorkové z Plzně
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 96

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama