Reklama
Reklama

Další články:

Ruské pelmeně

Ruské pelmeně

Zakysaná smetana dodá jídlu tu správnou chuť. Moje žena si nedává máslo, protože je pro ni pokrm moc mastný, ale přidá si porci smetany. Zdeněk Petelík, Mokropsy
 
Cuketa po řecku

Cuketa po řecku

Svěží letní večeře z cuket. Kateřina Hanáková, Ostrava Poruba
 
Kynutý koláč s telecími párečky

Kynutý koláč s telecími párečky

Poprvé jsem ho vyzkoušela, když jsme jeli autem na dovolenou a potřebovala jsem nějakou svačinu na cestu. Chutnal i studený. Eva Stará, Přibyslav
 
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu Jitky Pletkové z Náchoda
 
Rajčatové sugo

Rajčatové sugo

Skvělá omáčka na pizzu, k těstovinám nebo k masu. Zita Vojtíšková, Strakonice
 
Hovězí  Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Stačí jen nasekat šunku nadrobno a promíchat s uvařenou rýží a šunková rýže je hotová. Anna Schmidtová, Tábor
 
Čočka po orientálsku

Čočka po orientálsku

Dostane ‚‚šmrnc‘‘, když ji omastíš smaženou cibulkou. Jitka Beranová, Liberec
 
Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Nejchutnější jsou tagliatelle, ale měla jsem jen široké nudle s kurkumou – a taky jsou velmi chutné. Ivana Černá, Praha
 
Kuřecí  na arašídech

Kuřecí na arašídech

Je možné je dochutit špetkou zázvoru. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
 
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno
 
Savarin

Savarin

Meruňkovici kupujeme jen ověřených značek, nemá pak tak silnou chuť alkoholu. Olga Mašková, Strakonice
 
Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Malá ‚‚ouška‘‘ po italsku Italské slovo „orecchiette‘‘ je složeninou dvou slov: „orecchio“ (ucho) a „etto“ (malý). V Apulii na jihu Itálie jsou tyto těstoviny...
 
Pečené brambory se sýrovým fondue

Pečené brambory se sýrovým fondue

Velmi snadná příprava, přitom chutnají báječně. Podávám k nim sklenku červeného vína. Andrea Diblíková, Poděbrady
 
Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy
 
Quiche lorraine

Quiche lorraine

Slané francouzské koláče jsme si u nás velmi oblíbili. Tenhle nám zatím chutnal nejvíc. Vladislava Kovandová, Rožnov pod Radhoštěm
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 95

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama