Reklama
Reklama

Další články:

Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Můžeš dochutit špetkou římského kmínu. Milena Kunešková, Mladá Boleslav
 
Smetanová pizza s brusinkami

Smetanová pizza s brusinkami

Petra Ježková, Liberec
 
Naložený  brusinkový  hermelín

Naložený brusinkový hermelín

Necháme v chladu rozležet. Jana Hromádková, Děčín
 
Hruškovo-sýrový koláč

Hruškovo-sýrový koláč

Iva Albertová, Šumperk
 
S jablky a šunkou

S jablky a šunkou

Nina Kuhková, Poděbrady
 
Orientální hovězí tažin

Orientální hovězí tažin

Z tohoto jídla cítíte vůni Orientu. Je ideální pro podzimní chladné dny, krásně vás prohřeje.  Tereza Šrámková, Brno
 
Margarita

Margarita

Jeden z nejznámějších koktejlů. Libuše Neradová, Karlovy Vary
 
Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů. Petra Čertová, Ústí nad Labem
 
Vynikající pizza z grilu

Vynikající pizza z grilu

Vítek Kolář, Milevsko
 
Šči – ruská polévka

Šči – ruská polévka

V Rusku se podává s krajícem černého chleba důkladně potřeným česnekem. Hana Strouhalová, Brno
 
Špecle

Špecle

Jana Remková, Orlová-Lutyně
 
Rýžové nudle s krůtím a olivami

Rýžové nudle s krůtím a olivami

Tento recept jsem získala od známých z Arménie a jídlo mělo u nás doma velký úspěch. Kateřina Bělohorská, Hradec Králové
 
Pizza do remosky

Pizza do remosky

Je jednoduchá a velmi zdravá. Jaroslava Tichá, Stod
 
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky. Kateřina Gajová, Brno
 
Špagety s avokádem a uzeným lososem

Špagety s avokádem a uzeným lososem

Snadná a voňavá omáčka Podle receptu Jaroslavy Stájské z Rakovníka
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 95

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama