Reklama
Reklama

Další články:

Podzimní chilli salát

Podzimní chilli salát

Chilli tě krásně zahřeje. Silvia Mačejová, Prešov
 
Jehněčí na karí

Jehněčí na karí

Vladimír Bruna, Praha
 
Vepřové frikadelky

Vepřové frikadelky

Hana Šátralová, Praha
 
Špagety aglio olio e peperoncino

Špagety aglio olio e peperoncino

Italská klasika: minimum surovin, maximum chuti. Otto Plášek, Brno
 
Pečené fazole s pivem

Pečené fazole s pivem

Podle receptu Josefa Krejčího z Dvora Králové nad Labem
 
 
Rychlá čína

Rychlá čína

Pro děti vynech chilli Podle receptu Lenky Rohkové z Berouna
 
Cibulový piroh

Cibulový piroh

Těsto s majonézou je opravdová lahůdka. Lída  Holubová, Pelhřimov
 
Minipavlovy

Minipavlovy

Dezertík, který si skvěle užiješ se sklenkou vychlazeného zeleného čaje. Vladimír Hruška, Jičín
 
Singapurské smažené nudle s kuřecím masem

Singapurské smažené nudle s kuřecím masem

Zahraniční inspirace Podle receptu Petry Hlavové z Brna
 
Vichyssoise

Vichyssoise

Lahůdka z Francie Blanka Chadimová, Tábor
 
Kakaovo-tvarohový dezert s broskvemi

Kakaovo-tvarohový dezert s broskvemi

Hrnkový recept Romana Rubášová, Klatovy
 
Řízek s lupínky z mandlí

Řízek s lupínky z mandlí

Diana Kolesková, Ústí nad Labem
 
Hovězí Stroganov

Hovězí Stroganov

Podle receptu Dagmar Keyzcuk z Karlových Varů
 
Drážďanská štóla

Drážďanská štóla

Upečeno podle receptu Marty Klimešové z Děčína
 
pravevprodeji03_19

Strana 11 z 93

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama