Reklama
Reklama

Další články:

Houby v zelí po polsku

Houby v zelí po polsku

Těsně před koncem varu můžeš jídlo zakápnout trochou octa. Kristýna Deverová, Brno
 
Thajská pánev

Thajská pánev

Exotika k tobě na stůl Ivona Horková, Poděbrady
 
 
Kuře na šalvěji pečené v mléce

Kuře na šalvěji pečené v mléce

Netradiční Podle receptu Kateřiny Struhařové z Písku
 
Žemlovka s rajčátky a šunkou

Žemlovka s rajčátky a šunkou

Recept jsem vymyslela, když jsem potřebovala zpracovat zbylý chléb, osvědčil se. Světlana Malá, Znojmo
 
Domácí pěna z kuřecích jater

Domácí pěna z kuřecích jater

Podle receptu Šárky Raškové ze Sokolova
 
Zemáky pečené v soli s lučinou a rajčatovým salátem

Zemáky pečené v soli s lučinou a rajčatovým salátem

Bezmasý pokrm, který dokáže příjemně zasytit jak teplý, tak i po úplném vychladnutí. Andrea Janáková, Polička
 
Langoše

Langoše

Tento recept mě nikdy nezklamal. Libuše Kyselá, Libina
 
Srnčí hřbet Baden-Baden

Srnčí hřbet Baden-Baden

Jitka Pavlíková, Strakonice
 
Mexická polévka

Mexická polévka

Můžeme ji zjemnit trochou 12% smetany. Ivana Černá, Praha
 
Etiopské placky injera

Etiopské placky injera

Radana Chvostková, Praha
 
Arabský dezert s mandlemi

Arabský dezert s mandlemi

Namura je velmi oblíbený moučník. Jana Bunniová, Praha
 
Řecká musaka s čedarem

Řecká musaka s čedarem

Podle receptu Heleny Hruškové z Poděbrad
 
Irish stew z kůzlečího masa

Irish stew z kůzlečího masa

Pro labužníky Jindřich Vlaštovka, Hradec Králové
 
Smažené rybí frikadelky

Smažené rybí frikadelky

Hana Šátralová, Praha
 
pravevprodeji03_19

Strana 9 z 93

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama