Reklama
Reklama

Další články:

Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Tyhle košíčky jsou tak dobré, že dělat je jen na Velikonoce by byla věčná škoda. Jindřich Kalousek, Kadaň
 
Salát z rýžových nudlí

Salát z rýžových nudlí

Je osvěžující, dělám ho, když máme chuť na něco lehkého.  Jiřina Holá, Nýrsko
 
Slovenské pagáče

Slovenské pagáče

Alena Kyptová, Jíloviště
 
Grilované bulharské špízy

Grilované bulharské špízy

Raději než drahou hovězí roštěnku si na grilu děláme dobroty z levného mletého masa. Zdenka Pazderová, Rakovník
 
Špízy z Orientu

Špízy z Orientu

Pikantní oběd zapij sklenkou vína. Anna Všetičková, Plzeň
 
Balkánské souvlaki

Balkánské souvlaki

Podávej se sklenicí dobrého vína. Otto Plášek, Brno
 
Vejce Florentine

Vejce Florentine

Dopřej si pochoutku, která se podává v luxusních světových restauracích. Andrea Janáková, Polička
 
Štědrovečerní kapustnice

Štědrovečerní kapustnice

Naučil mě ji můj kamarád ze Slovenska. Nora Kotyzová, Tábor
 
Gemerské kuličky

Gemerské kuličky

Gemer je kraj na jihu středního Slovenska. Jaroslava Ferenczová, Havířov
 
Středomořský květák

Středomořský květák

Do strouhanky můžeš dát strouhaný parmazán. Kateřina Gajová, Brno
 
Hrách po uhersku

Hrách po uhersku

Podle receptu Vlastimily Štěrbové z Loučné nad Desnou
 
Pizza chleba

Pizza chleba

Magdaléna Kuřimová, České Budějovice
 
Hovězí pupek s čabajkou

Hovězí pupek s čabajkou

Použijte originální klobásu, jen tak to bude to pravé čabajské. Otto Plášek, Brno
 
Skotský pudink s rebarborou

Skotský pudink s rebarborou

Recept jsem si přivezla z cest po Skotsku. Zuzana Svatošová, Kroměříž
 
Placka s rajčaty

Placka s rajčaty

Velmi snadné. Aneta Vavrová, Hradec Králové
 
pravevprodeji03_19

Strana 2 z 93

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama