Reklama
Reklama

Další články:

Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno
 
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi
 
Slepice po italsku

Slepice po italsku

Chci se podělit o svůj recept na jídlo, které nám doma moc chutná. Sára Pešatová, Ostrava
 
Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Andrea Janáková, Polička
 
Studená jogurtová polévka

Studená jogurtová polévka

Aby byla zajímavější, přidávám kapary. Zdena Zajícová, Ostrava
 
Keftedakia (masové kuličky)

Keftedakia (masové kuličky)

Tradiční řecký pokrm připravuji z jehněčího. Iveta Sýkorová, Rokycany
 
Smažené lupínky

Smažené lupínky

Jsou mnohem lepší než kupované. Tomáš Mika, Brno
 
Mexický guláš

Mexický guláš

Podáváme s rýží nebo s tortillou. Libor Tichý, Hlinsko
 
Polský kakaový blok

Polský kakaový blok

Děsně dobrá mňamka. Navíc je nepečená. Simona Radová‚ Opočno
 
Chilli con carne

Chilli con carne

Monika Ferdová, Praha
 
Sopa de mariscos – polévka z darů moře

Sopa de mariscos – polévka z darů moře

Chuť podtrhne špetka šafránu Španělé jsou temperamentní lidé a takové jsou i jejich pokrmy. Intenzivní chuť je dosažena především kořením a aromatickými bylinkami. Mořské plody,...
 
Indický dhal

Indický dhal

Podávej s plackou čapátí Podle receptu Evy Hajánkové ze Šumperka
 
Kuře po indicku

Kuře po indicku

Exoticky voní i chutná Podle receptu Ireny Seidlové z Humpolce
 
Letní závitky

Letní závitky

Podle receptu Tomáše Jankoviče z Karviné
 
Panforte di Siena

Panforte di Siena

Upečeno podle receptu Zuzany Strakové z Příbrami
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 95

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama