Reklama
Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy
 
Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Malá ‚‚ouška‘‘ po italsku Italské slovo „orecchiette‘‘ je složeninou dvou ...
Všehochuť /17.08.18
Zapékané brambory s celerem

Zapékané brambory s celerem

Podle receptu

Jindřišky Pošmurné z Havířova

Všehochuť /16.08.18
Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Andrea Janáková, Polička

Všehochuť /16.08.18
 

Další články:

Lilkové toasty

Lilkové toasty

Lilek a olivový olej – osvědčená kombinace ze středozemní kuchyně. Majka Hrbáčková, Česká Lípa
 
Indická polévka s rýží

Indická polévka s rýží

Pokud ti nevadí ostřejší chuť, použij místo karí koření pastu ze zeleného karí. Zuzana Tichá, Chrudim
 
Zapečené  kapustičky v karí rýži

Zapečené kapustičky v karí rýži

Výborný vegetariánský oběd. Jana Vágnerová, Krásensko
 
Koláč s uzeným lososem

Koláč s uzeným lososem

Skvělé pohoštění pro přátelské schůzky. Misky si připravuji předem a pak už je dám jen do trouby. Monika Kropáčková, Pardubice 
 
Vepřové plátky s italským salátem

Vepřové plátky s italským salátem

Moje žena tento typ jídla zbožňuje, musí se podávat se sklenkou dobrého vína. Rudolf Kamenický, Kroměříž
 
Francouzská polévka

Francouzská polévka

Pokud nemáš dost času, můžeš místo domácích nudlí použít kupované. Naděžda Roubalová, Šumperk
 
Španělská paella

Španělská paella

Moje osudová láska. Eva Lišková, Benešov
 
Vepřová plec po sečuánsku

Vepřová plec po sečuánsku

Podáváme s rýží nebo s hranolky. Marcela Kopřivová, Mělník
 
Polský bigus

Polský bigus

Výhodou je, že se vaří v jednom hrnci. Božena Kolářová, Pouště
 
Musaka s mrkví

Musaka s mrkví

Zapečený pokrm připravený z mletého hovězího masa, mrkve, brambor a vajec.
 
Rychlá chalva

Rychlá chalva

Moje oblíbená orientální cukrovinka. Tereza Holečková, Jindřichův Hradec
 
Kotlety New York

Kotlety New York

Stejnou marinádu používám i na grilování. Radmila Kárníková, Bílovice nad Svitavou
 
Apple Collins

Apple Collins

Zásadně používám pravou skořici ze Srí Lanky, má úplně jinou chuť a vůni. Lenka Ztratílková, Kolín
 
Bavorská zapečená klobása

Bavorská zapečená klobása

Můj přítel má rodinu v Bavorsku a jeho maminka umí výborně vařit. Tento zajímavý recept mám od ní. Jana Šímová, Mariánské Lázně
 
Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Tyhle košíčky jsou tak dobré, že dělat je jen na Velikonoce by byla věčná škoda. Jindřich Kalousek, Kadaň
 
pravevprodeji01_07

Strana 1 z 90

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama