Reklama
Závitky s křenovou náplní
Fotogalerie:

Závitky s křenovou náplní

Hana Bílá
Hana Bílá
České Budějovice

Takto připravené závitky jsou výbornou pochoutkou.

Hana Bílá, České Budějovice

Ingredience

  • 500 g zadní hovězí
  • 250 g máslo
  • 200 g strouhaný křen
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky hovězího masa naklepeme a osolíme. V míse rozmícháme změklé máslo s nastrouhaným křenem. Na jednotlivé plátky masa navršíme směs a zabalíme je. Můžeme si pomoci párátky.
  2. Do pekáčku vložíme jeden závitek vedle druhého a podlijeme vodou, aby bylo maso potopeno. Pečeme v troubě doměkka. Jako přílohu podáváme rýži.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kachní prsíčka na pomerančích a domácí krokety

Kachní prsíčka na pomerančích a domácí krokety

Kachnu se zelím miluju, ale tohle jídlo je opravdu top! Lucie Strakošová, Trnávka
Všehochuť /09.05.12
Jogurtové řízky

Jogurtové řízky

Jemná marináda dodá masu správnou chuť.
Růžena Bakalíková, Uničov
Všehochuť /28.02.10
Krůtí řízky v pikantním těstičku

Krůtí řízky v pikantním těstičku

Zkuste pikantní řízečky, jsou jemné a velice chutné.

Anna Strašilová, Rohozec

Všehochuť /27.02.13
Krkovička v alobalu

Krkovička v alobalu

Moji kluci mají rádi na talíři kus masa.
Martina Dziadková, Český Těšín
Všehochuť /18.01.10
Pivní kuře

Pivní kuře

Krásně křupavé kuřecí masíčko, které voní po pivu, můžete připravit třeba k ...
Všehochuť /14.03.12
Srnčí roláda na pomerančích

Srnčí roláda na pomerančích

Nelituj práce, ta pochoutka stojí za to.

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Všehochuť /14.07.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu