Reklama
Zapečené brambory se salámem
Fotogalerie:

Zapečené brambory se salámem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Brambory nemusejí být jen obyčejnou přílohou, ale i hlavním jídlem

Ingredience

  • pepř
  • 2 vejce
  • 1/2 skleničky olej
  • 1 cibule
  • 1,5-2 kg brambory
  • sůl
  • 1/2 hrnku mléko
  • 350 g salám drůbeží
  • 4 mrkev
  • vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

72 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme brambory, oloupeme a nakrájíme na kostičky a dáme do zapékací mísy.
  2. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostičky nakrájený drůbeží salám, nastrouhanou mrkev, dozlatova osmažíme a přidáme k nakrájeným bramborám. Přidáme vegetu, sůl, pepř a promícháme.
  3. Do hrnku dáme vajíčka s mlékem, prošleháme, nalijeme na brambory a dáme zapéct na
    20 minut do trouby.

Pošli recept! 4/2007 (14.3.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čínská polévka

Čínská polévka

Příprava této vydatné polévky je poněkud náročnější na čas, ale vše vynahradí ...
Všehochuť /09.11.08
Pečený králík v marinádě

Pečený králík v marinádě

Je šťavnatý a má příjemnou, jemně česnekovou chuť.
Simona Krátká, Pelhřimov
Všehochuť /01.08.11
Luxusní kachní paštika s pomerančovou marmeládou

Luxusní kachní paštika s pomerančovou marmeládou

Pěkně ozdobí každý sváteční stůl.

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /05.01.15
Kuře na zelí

Kuře na zelí

Jako příloha se hodí bramborový knedlík.

Veronika Poláčková, Mýto

Všehochuť /16.03.14
Velikonoční kuřátko s nádivkou a tymiánovými brambůrky

Velikonoční kuřátko s nádivkou a tymiánovými brambůrky

Toto jídlo u nás o Velikonocích nikdy nesmí chybět.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

...
Všehochuť /18.04.14
Roláda z bůčku

Roláda z bůčku

Pochoutka z typicky české kuchyně.
Libuše Šubová, Milotice n. Bečvou
Všehochuť /05.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu