Reklama
Žampionová věž
Fotogalerie:

Žampionová věž

Viktoriya Kushcheva

Prostějov
Je to netradiční, ale dobrý tip na studený oběd.
Viktoriya Kushcheva, Prostějov

Ingredience

  • 400 g žampiony
  • 300 g kuřecí prsa
  • 300 g sýr eidam
  • 2 vejce vařená
  • 2 brambory vařené
  • 400 g majonéza
  • hrst petržel nať
  • olej na smažení
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. V míse nebo dortové formě položíme žampiony kloboučky dolů. Orestujeme na kousky nakrájené maso a začneme vrstvit, přitom každou vrstvu posolíme a potřeme majonézou. Na žampiony dáme maso, posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a další vrstvu uděláme z uvařeného a nastrouhaného vejce.
  2. Poté přijdou na řadu nastrouhané vařené brambory. Směs přimáčkneme a položíme na 2 hodiny do lednice.Poté vytáhneme a opatrně vyklopíme.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králík na cucky

Králík na cucky

Bleskový oběd na neděli i všední den. Magda Hrabálková, Hradec Králové
Všehochuť /09.09.13
Fazolková polévka

Fazolková polévka

Na talíři můžeš doplnit osmaženou houskou.
Martina Scheinerová, Lubná
Všehochuť /19.11.10
Kachní stehno s dýní

Kachní stehno s dýní

Vyzkoušej – výsledek opravdu stojí za to.

Šárka Plchová, Brno

Všehochuť /25.06.15
Houbové placky

Houbové placky

Nejlépe chutnají, když jsou ještě teplé.

David Marounek, Roudnice

Všehochuť /26.08.17
Pohankové knedlíky

Pohankové knedlíky

Jsou vynikající s kyselým zelím.
Marta Svobodová, Praha
Všehochuť /07.11.14
Plněný pangasius v trojobalu

Plněný pangasius v trojobalu

Pangasia jsme si oblíbili, nemá kosti.

Pavlína Vintrová, Hradec Králové

Všehochuť /01.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu