Vepřový plátek na cibulce s kroupovým salátkem
Fotogalerie:

Vepřový plátek na cibulce s kroupovým salátkem

Lucie Zubatá
Lucie Zubatá
Vnorovy
Salát můžeme obohatit podle libosti.

Ingredience

  • 4 vepřové plátky
  • 2 cibule
  • máslo na vymazání plechu
  • voda
  • sůl, pepř
  • 200 g vařených krup
  • rajčata
  • okruky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáč vymažeme máslem, dáme do něj cibuli nakrájenou nadrobno a vložíme maso. Podlijeme vodou a pečeme na 250 °C asi hodinu
    a půl. Během pečení případně dolijeme vodu.
  2. Kroupy uvaříme, zeleninu nakrájíme na kostičky. Vše smícháme, osolíme, můžeme dochutit česnekem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ďábelské kotlety

Ďábelské kotlety

Vím, že je ocení i ti největší labužníci. Lucie Matyášová, Kutná Hora
Všehochuť /09.03.09
Marinované hovězí plátky

Marinované hovězí plátky

Rychlý oběd s přípravou v sobotu večer.
Veronika Poláčková, Mýto
Všehochuť /13.01.14
Kuřecí stehýnka s divokým kořením a tymiánem

Kuřecí stehýnka s divokým kořením a tymiánem

Tento recept je jednoduchý a potěší milovníky kuřecího masa.

Hana Školníková, Čeké...

Všehochuť /16.09.12
Játrová pěna na jablkách

Játrová pěna na jablkách

Výborná a rychlá svačinka‚ večeře i oběd‚ záleží jen na příloze ...
Všehochuť /14.06.11
Lososový tatarák s citronovými toasty

Lososový tatarák s citronovými toasty

Je to velká lahůdka, vyzkoušej to také!

Lucie Neradová, Brno

Všehochuť /07.12.15
Panenka ve slanině se šalvějí

Panenka ve slanině se šalvějí

Šalvěj nejen krásně voní, ale pomáhá při trávení. Jestli máš problém se ...

Všehochuť /31.08.17
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama