Reklama
Vepřové s růžičkovou kapustou
Fotogalerie:

Vepřové s růžičkovou kapustou

Karel Kroupa

p

Dobré jídlo musí vonět po česneku.

Karel Kroupa, Praha

Ingredience

  • 4 vepřové plátky
  • trocha soli a pepře
  • špetka uzené červené papriky
  • 1 lžíce hořčice
  • trocha hladké mouky
  • trocha oleje či sádla
  • 300 g kapustičky
  • 50 g máslo
  • 1 palice česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme hořčicí. Obalíme ho v hladké mouce a osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji nebo na sádle. Plátky opečeme  po obou stranách do zlatohnědé barvy. Podáváme s bramborem a česnekovými kapustičkami.

  2. Kapustičky uvaříme ve slané vodě na skus. Na pánvi rozpustíme máslo s utřeným česnekem a kapustičky  v něm chvíli opékáme a promícháváme.

Pošli recept! 11/2013 (7.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Guláš s cuketou

Guláš s cuketou

Cuketa patří k mým oblíbeným druhům zeleniny. V kuchyni se bez ní neobejdu. Zdeňka ...
Všehochuť /20.08.08
Krůtí stehno na víně

Krůtí stehno na víně

Tento vynikající recept mám od svého strýce, který je myslivec a hlavně velký ...

Všehochuť /09.07.14
Krém ze strouhané zeleniny

Krém ze strouhané zeleniny

Tento typ polévky mají děti nejraději.

Kateřina Tichánková, Znojmo

Všehochuť /06.03.16
Panenkové špízy se žampiony

Panenkové špízy se žampiony

Dostat maso do našich dětí je docela problém. Naštěstí obírání špízů považují za...
Všehochuť /07.06.13
Pikantní katův šleh

Pikantní katův šleh

Lahůdka pro mlsné jazýčky.
Martina Antalová, Odolena Voda
Všehochuť /08.09.11
Kuřecí ragú v listovém těstě

Kuřecí ragú v listovém těstě

Křupavou ‚‚pokličku‘‘ z těsta přikusujeme.

Hana Strouhalová, Brno

Všehochuť /03.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu