Reklama
Reklama
Tuňákové karbanátky
Fotogalerie:

Tuňákové karbanátky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Výborné i jako svačinka


Podle receptu Yvony Sedláčkové z Písku

Ingredience

  • 1/2 hrnku kuskusu
  • 1 hrnek vody
  • špetka oblíbeného koření nebo kousek masového bujonu
  • dle chuti bylinky (petrželka, libeček, medvědí česnek)
  • 1 plechovka tuňáka (kousky)
  • 1 cibulka s natí
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 vejce
  • 100 g strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Kuskus dáme do misky, přidáme koření a bylinky a zalijeme horkou vodou. Necháme 10 minut odstát.

  2. krok2

    Přidáme tuňáka, kterého vidličkou rozmačkáme, dále najemno nasekanou cibulku, hořčici a vejce.

  3. Vše promícháme a dáme na půl hodiny do lednice (můžeme si připravit i ráno a zpracovat na oběd či večeři).

  4. Lžící nabereme kopeček, který obalíme ve strouhance, vytvarujeme a dáme na plech s pečicím papírem.

  5. Pečeme je v předehřáté troubě při 175 °C 30 minut dozlatova.

Pošli recept! 9/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadýchaný jahodový zákusek

Nadýchaný jahodový zákusek

Ten nejlepší letní dezert! Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod
Všehochuť /05.09.16
Hovězí steak na zelenině

Hovězí steak na zelenině

Je to dietní a rychlá úprava masa.
Libuše Hlaváčová, Brno
Všehochuť /04.02.10
Masovo-houbová směs

Masovo-houbová směs

Jsem moc ráda, že mám zahrádku. V létě ji stačí obejít a hned mohu začít ...
Všehochuť /16.12.09
Krkovice nadivoko

Krkovice nadivoko

Nejlepší jsou připravené na ohni.

Jiřina Blažejová, Žlutice

Všehochuť /08.07.14
Smetanový králík v zelí

Smetanový králík v zelí

Tento recept je velmi rychlý na přípravu a krásně provoní celou kuchyň.

Radka Vacková,...

Všehochuť /03.02.13
Kuřecí bábovka

Kuřecí bábovka

Můžeš přidat zelené bylinky a slaninu.

Andrea Niedermeierová, Střílky

Všehochuť /13.03.16
 

Nejnovější

Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny ...
Za pár korun /24.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
Plněné slaninové rolky

Plněné slaninové rolky

Skvělé studené i teplé

Podle receptu Sáry Divíškové z Loun

Všehochuť /21.02.19
Muffiny se zeleninou

Muffiny se zeleninou

Chutná zdravá večeře

Podle receptu Ivety Duškové z Tábora

Za pár korun /20.02.19
Ředkvičkové placičky

Ředkvičkové placičky

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /20.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama