Reklama
Treska s fazolkami
Fotogalerie:

Treska s fazolkami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Brambory před pečením pokapeme olejem.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 400 g mražená treska
  • trocha olivového oleje
  • trocha soli a pepře
  • 1 hrst bazalka
  • trocha sušené citronové kůry a provensálského koření
  • 3 stroužky česnek
  • 500 g brambory
  • 150 g zelené fazolky

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu dáme do pekáče, pokapeme olejem, osolíme, lehce podlijeme a pečeme při 200 °C 30 minut. 

  2. Smícháme olivový olej, bazalku, citronovou kůru a špetku pepře a najemno nakrájený česnek a zamícháme. Po 30 minutách rybu potřeme směsí a pečeme dalších 15–20 minut.

  3. Rybu podáváme s pečenými bramborovými plátky a dušenými fazolkami.


Pošli recept! 3/2015 (4.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolové bochánky

Fazolové bochánky

Pozor, fazole z plechovky jsou často dost slané. Lída Guk, Pelhřimov
Všehochuť /23.09.17
Hovězí na paprice

Hovězí na paprice

Takto připravené maso se rozplývá na jazyku.

Lucie Kalmusová, Ostrava Dubina

Všehochuť /27.10.14
Vepřová roláda na středomořský způsob

Vepřová roláda na středomořský způsob

Upečeno podle receptu

Barbory Slané z Prahy

Všehochuť /23.02.18
Labužnická kuřecí prsa

Labužnická kuřecí prsa

Skvěle upravené kuře se hodí jak k večeři, tak k obědu.

Barbora Klvačová, Vyškov

Všehochuť /25.03.12
Králičí jatýrka s hruškami

Králičí jatýrka s hruškami

Solíme až nakonec, aby játra neztvrdla.

Lucie Strakošová, Trnávka

Všehochuť /18.10.13
Králičí medailonky na houbách

Králičí medailonky na houbách

Proč si nepochutnat na zdravé dobrotě?
Zdeňka Chládková, Domažlice
Všehochuť /04.02.10
 

Nejnovější

Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký Tereza Mrowiecová, Karviná
Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
Řezy krémeš

Řezy krémeš

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /01.11.19
Švédský koláč

Švédský koláč

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Sladký život /01.11.19
Brokolicová pomazánka

Brokolicová pomazánka

Vendula Krocánová, Praha

Zdravě a chutně /30.10.19
Česnekové kuře s hráškovým pyré

Česnekové kuře s hráškovým pyré

Podle receptu

Ely Vítkové z Olomouce

Všehochuť /30.10.19
Čokoládové bábovičky s višněmi v rumu

Čokoládové bábovičky s višněmi v rumu

Mlsání jedna báseň

Podle receptu Vilmy Gerderlové z Prahy

Sladký život /30.10.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama