Reklama
Svařáček
Fotogalerie:

Svařáček

Helena Svobodová

Poděbrady

Zahřeje i krásně provoní byt.

Helena Svobodová, Poděbrady

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 ml červené polosladké víno
  • 3 plátky pomeranč
  • 3 plátky citron
  • 4 plátky zázvor
  • malý kousek celý badyán
  • 4 kousky celá skořice
  • 6 kousků hřebíček
  • 2 lžíce cukr
  • 2 plátky pomeranč na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Pomeranč i citron omyjeme pod teplou vodou a spolu se zázvorem oloupeme a nakrájíme potřebný počet plátků. Pokud použijeme biocitrusy, nemusíme je loupat.

  2. Do kastrůlku nalijeme víno a spolu s ovocem, zázvorem, kořením a cukrem přivedeme do varu. Při mírné teplotě povaříme asi 3 minuty. Horké svařené víno nalijeme do sklenic a ozdobíme plátkem pomeranče.

Pošli recept! - Speciál - Domácí zabijačka (20.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krkovice nadivoko

Krkovice nadivoko

Nejlepší jsou připravené na ohni. Jiřina Blažejová, Žlutice
Všehochuť /08.07.14
Kakaové palačinky

Kakaové palačinky

Uspokojí všechny milovníky sladkého.
Irena Novotná, Děčín
Všehochuť /11.03.10
Nadívaná kachnička

Nadívaná kachnička

Pro nás nejsou svátky dokonalé bez nádherně vypečené kachny.
Jana Remková, ...
Všehochuť /07.10.11
Domácí tatarák

Domácí tatarák

Pochoutku dělám při zvláštních příležitostech.

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.11.13
Květákový nákyp

Květákový nákyp

Nákyp z květáku patří k našim nejoblíbenějším jídlům. Postup je ...
Všehochuť /21.11.08
Pomalu pečená selečí kýta

Pomalu pečená selečí kýta

Helena Strončíková, Vsetín

Všehochuť /03.03.18
 

Nejnovější

Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha
Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama