Reklama
Štika na růžovkách
Fotogalerie:

Štika na růžovkách

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Josef Bartůšek, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 4 filety štiky
  • dle potřeby sůl, pepř a kmín
  • 1 lžíce sádla
  • 1 cibule
  • 2 talíře růžovek (hub)

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Štiku osolíme, opepříme a okmínujeme. Necháme ji aspoň 2 hodiny odležet.

  2. Na sádle osmahneme cibuli, přidáme větší kousky hub, které podusíme. Pak odsuneme houby ke straně pánve a vložíme rybu kůží dolů. Houby rozprostřeme po štice, přikryjeme poklicí a necháme dojít.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřátko pečené v trojobalu s plněnými brambory

Kuřátko pečené v trojobalu s plněnými brambory

Do brambor se hodí i hermelín nebo balkán. Andrea Jílková, Polička
Všehochuť /17.07.15
Kuře  na cibuli

Kuře na cibuli

Chuť jemného masíčka podtrhne koření.
Monika Tomečková,
Staré Brno
Všehochuť /04.02.10
Hovězí steak na zelenině

Hovězí steak na zelenině

Je to dietní a rychlá úprava masa.
Libuše Hlaváčová, Brno
Všehochuť /04.02.10
Zapečení ježci

Zapečení ježci

Místo stehen můžeš použít také prsa.
Jana Drahošová, Sokolov
Všehochuť /16.11.11
Vepřová roláda se švestkou v medové marinádě

Vepřová roláda se švestkou v medové marinádě

Je dobrá i z krkovičky nebo libového bůčku.

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Všehochuť /22.10.14
Krůtí řízky v pikantním těstíčku

Krůtí řízky v pikantním těstíčku

Tyto pikantní řízky stojí za to vyzkoušet.

Anna Strašilová, Rohozec

Všehochuť /07.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu