Reklama
Srnčí špízy s jatýrky
Fotogalerie:

Srnčí špízy s jatýrky

Josef Bartušek

Bítovčice

Divočinu mám moc rád, a nejenom v guláši.

Josef Bartušek, Bítovčice

Ingredience

  • 700 g srnčí kýta
  • sůl podle chuti
  • koření divočina
  • 1 lžíce worcesterská omáčka
  • 1 lžíce olej
  • 2-3 cibule
  • 300 g srnčí játra
  • 150 g anglická slanina
  • 3 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na kousky. Zlehka je naklepeme, osolíme, posypeme kořením, pokapeme worcesterskou omáčkou a lžící oleje. Necháme odležet 2–3 hodiny.

  2. Poté plátky napichujeme na špejle střídavě s cibulí nakrájenou na plátky, játry a slaninou. Špízy ze všech stran opečeme na oleji. Krátce před dohotovením přidáme kečup. Podáváme je s opečenými brambory.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (18.11.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pivní guláš

Pivní guláš

Jako nápoj k němu samozřejmě patří pivo.  Hana Veselá, Žirovnice 
Všehochuť /27.02.12
Královská pánev s játry

Královská pánev s játry

Skvělý pokrm, ve kterém výraznou chuť slaniny a jater zjemňuje tymián a šťavnaté ...

Všehochuť /14.05.12
Plněná kachní prsa

Plněná kachní prsa

Hodí se zejména na slavnostní příležitosti.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Všehochuť /22.11.16
Pangasius s grilovanou zeleninou

Pangasius s grilovanou zeleninou

Syrovou zeleninu v oblibě příliš nemám. Když se však ugriluje a smíchá ...
Všehochuť /15.12.10
Šátečky s jehněčím

Šátečky s jehněčím

Celozrnné těsto se dá koupit v Globusu nebo vyrobit doma.

Šárka Novotná, Brno

Všehochuť /26.02.15
Pikantní klobásy na černém pivu

Pikantní klobásy na černém pivu

Pavel Zahradník, Chomutov

Všehochuť /17.02.18
 

Nejnovější

Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha
Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama