Reklama
Smetanové lišky v nudlích
Fotogalerie:

Smetanové lišky v nudlích

Otto Plášek
Otto Plášek
Brno

Kombinace hub, smetany a těstovin je opravdu skvělá.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 100 g čerstvá liška obecná
  • 20 ml smetana ke šlehání
  • máslo
  • sůl, mletý kmín
  • široké nudle

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nudle uvaříme podle návodu na skus. Očištěné lišky podusíme na másle s troškou kmínu doměkka. Podlijeme smetanou a necháme projít lehce varem, aby se nám propojily chutě.

  2. Přidáme okapané nudle, dle potřeby osolíme a vše společně promícháme. Podáváme v hlubokých talířích.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nádivka s rukolou a pečeným masem

Nádivka s rukolou a pečeným masem

Můžeš do ní přidat také nasekanou petrželku. Ivana Černá, Praha
Všehochuť /19.03.16
Kuřecí rarášci

Kuřecí rarášci

Synovci tak chutnají, že je chce i k narozeninám.
Mirka Šťastná, Mníšek pod Brdy ...
Všehochuť /01.08.11
Zelné závitky

Zelné závitky

Můžeš použít jak vepřové, tak hovězí maso, nejlepší je ale oba druhy smíchat.

...

Všehochuť /14.02.16
Krkovička pečená na pivě

Krkovička pečená na pivě

Vynikající oběd, který chutná všem. Maso je krásně měkké a šťavnaté.

Tereza ...

Všehochuť /10.05.12
Bažantí prsíčka na sušených hříbcích

Bažantí prsíčka na sušených hříbcích

Mám to štěstí, že můj strýc je vášnivý myslivec a čas od času si ...

Všehochuť /16.07.14
Kuřecí stehna s houbovou nádivkou

Kuřecí stehna s houbovou nádivkou

Naše rodina je masová, když muž a děti nedostanou na talíř ...

Všehochuť /15.05.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu