Reklama
Slaný koláč z remosky
Fotogalerie:

Slaný koláč z remosky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Večeře, ke které dobře padne hlavně vychlazené pivečko.

Otto Máček, Pardubice

Ingredience

  • podle potřeby olej
  • 1 cibule
  • 500 g mletého masa (mix hovězí a vepřivé)
  • 3 brambory
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce mléka
  • 4 stroužky česneku
  • trocha majoránky
  • podle potřeby sůl
  • trocha pepře
  • 200 g plátkového sýra

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Rozehřejeme remosku, na dno nalijeme trochu oleje a osmahneme polovinu najemno pokrájené cibule. Až zesklovatí, přidáme mleté maso a dusíme asi 20 minut. Přidáme trochu podravky, promícháme a dusíme dalších 20 minut. Mezitím si připravíme bramborákové těsto: nastrouháme oloupané brambory, přidáme hladkou mouku, mléko, prolisujeme česnek, přidáme zbylou pokrájenou cibuli, majoránku, osolíme, opepříme a vše promícháme.

  2. krok2

    Na podušené maso položíme plátky sýra (tvar nožem upravíme podle potřeby) a pak nalijeme  připravené bramborákové těsto. Uhladíme stěrkou a pak vše zapékáme přibližně 45–50 minut v závislosti na tloušťce těsta. Jako přílohu podáváme salát z ledového salátu a rajčat.

Pošli recept! - Speciál - Mleté maso (16.1.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelný hrnec s hovězím masem

Zelný hrnec s hovězím masem

Počítej s tím, že kližka vyžaduje delší dobu přípravy.  Kateřina Nová, Havířov...
Všehochuť /23.10.16
Kuřecí prsíčka s kedlubnou

Kuřecí prsíčka s kedlubnou

Tuhle netradiční mňamku podávej nejlépe s vařenou rýží. Je to vlastně taková ...
Všehochuť /11.11.10
Kuřecí játra s hruškami

Kuřecí játra s hruškami

Kuřecí játra s jablky jsem vyzkoušela podle jednoho televizního pořadu. Co ale ...
Všehochuť /08.12.08
Prsíčka s pórkem a citrusy

Prsíčka s pórkem a citrusy

Zaručeně ti připomenou hezké chvíle letní dovolené.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

...
Všehochuť /22.06.15
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Kuřecí kousky s brokolicí a arašídy

Kuřecí kousky s brokolicí a arašídy

Máme rádi zeleninu a kuřecí maso, proč to nespojit dohromady?
Karolína ...
Všehochuť /15.12.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu