Reklama
Sekaná s hříbky
Fotogalerie:

Sekaná s hříbky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Na sekanou vybírám spíš libovější bůček.

Marta Černínová, Mokré Lazce

Ingredience

  • 1 kg vepřového bůčku
  • 3 stroužky česneku
  • 250 g tvrdších hříbků
  • 1 houska namočená v mléce
  • trocha soli, mletého kmínu a pepře
  • 3 vejce
  • 1 hrst nasekané petrželky
  • trocha citronové kůry
  • 10 plátků schwarzwaldské šunky

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Bůček, česnek, hříbky a housku pomeleme na masovém mlýnku. Přidáme sůl, pepř, mletý kmín, vejce, sekanou petrželku a trošku citronové kůry. Promícháme a necháme přes noc uležet v ledničce. 

  2. 2. Vytvoříme 2 šišky, které obalíme schwarzwaldskou šunkou nebo anglickou slaninou. Pečeme přikryté při 180 °C přibližně hodinu.

Pošli recept! 8/2015 (7.7.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušené hovězí na hlívách

Dušené hovězí na hlívách

Nemáte doma hovězí? Nevadí, výborné je to i z vepřového. Zdenka Janíčková, Břeclav...
Všehochuť /24.06.12
Pečené rizoto

Pečené rizoto

Je mnohem lepší než z vepřového masa.

Monika Krejčová, Vlašim

Všehochuť /06.03.16
Kačíkovo kuřecí tajemství

Kačíkovo kuřecí tajemství

Tato pochoutka voní slunným jihem.
Kateřina Smolková,
Moravská Ostrava
Všehochuť /23.02.10
Vepřová krkovice se šunkou a hermelínem

Vepřová krkovice se šunkou a hermelínem

Vepřová krkovice plněná šunkou a hermelínem, smažená ve vaječném těstíčku.

Pavel ...

Všehochuť /18.09.12
Měšec po kaplicku

Měšec po kaplicku

Můžeš podávat s rýží nebo s knedlíkem.
Jana Remková, Orlová-Lutyně
...
Všehochuť /21.04.10
Ražniči se zeleninou

Ražniči se zeleninou

Ražniči je tím lahodnější, čím víc se jednotlivé části chuťově propojí, ...
Všehochuť /25.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu