Reklama
Roláda s překvapením
Fotogalerie:

Roláda s překvapením

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Andrea Janáková, Polička

Ingredience

  • 500  g mletého masa
  • podle chuti sůl a pepř
  • 3 vejce
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 2 lžíce kečupu
  • 100  g plátkové šunky
  • 100  g tvrdého sýra

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso dáme do mísy, přidáme sůl a pepř a pořádně promícháme. Poté vyválíme na potravinovou fólii.

  2. Dále vyšleháme vejce, osolíme, opepříme a usmažíme omelety. Maso potřeme hořčicí, kečupem, na to položíme omelety, poklademe plátky šunky a posypeme nastrouhaným sýrem.

  3. Pomocí fólie vše opatrně zatočíme do rolády, vložíme do zapékací mísy a podlijeme vodou.

  4. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C asi 40 minut. Hotovou roládu krájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem. Brambory také můžeme opéct.

Tip redakce

Roládu můžeš připravit také barevnější. Rozhodně ji rozzáří slabé proužky papriky.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí paštika

Domácí paštika

Výborná domácí paštika. Iva Švejcarová, Písek
Všehochuť /01.05.12
Plněná cuketa

Plněná cuketa

Pečenou cuketu i náš mlsný synáček hodnotí jako velkou mňamku. A to je co ...
Všehochuť /08.12.08
Staročeské buchty

Staročeské buchty

Peču je s různými náplněmi, jsou úžasné.
Věra Černevová, Praha
Všehochuť /20.08.08
Husí stehýnka dušená na paprikách

Husí stehýnka dušená na paprikách

S husou se dá různě čarovat, toto je jeden z receptů, který mám ...

Všehochuť /04.07.15
Treska s citronovou omáčkou

Treska s citronovou omáčkou

K jemnému rybímu masu se hodí právě takto jemná a delikátní omáčka.

Hana ...

Všehochuť /24.12.14
Roláda se zelím

Roláda se zelím

Skvělá s jogurtem nebo zakysanou smetanou.

Květa Horká, Slatiňany

Všehochuť /06.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu