Reklama
Rizoto s uzeným masem
Fotogalerie:
 

Rizoto s uzeným masem

Pavel Štrougal
Pavel Štrougal
Ústí nad Labem - Krásné Březno

Výborná směs rýže, uzeného masa, žampionů a listového špenátu.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno

Ingredience

  • 3 sáčky rýže parboiled
  • 400 g uzené maso
  • 100 g listový špenát
  • 1 cibule
  • 100 g žampiony
  • 100 g sýr
  • olej
  • sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži uvaříme dle návodu - ve vroucí osolené vodě s kapkou oleje vaříme propláchnuté sáčky s rýží asi 25 minut. Po uvaření vyjmeme z vody a necháme okapat.

  2. Ve velkém hrnci zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a nakrájené žampiony a nadrobno nakrájené uzené maso. Osolíme, opepříme, mírně podlijeme vodou a podusíme.

  3. K podušené směsi přidáme propláchnutý a překrájený špenát, uvařenou rýži a nastrouhaný sýr. Promícháme, případně ještě dochutíme solí a podáváme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nakládané syrečky

Nakládané syrečky

Když se tahle moravská specialita pořádně rozleží, stojí to opravdu za to! Lucie ...
Všehochuť /31.12.16
Králík na liškách

Králík na liškách

Lišky mají mírně kořeněnou chuť.

Petra Nováková, Pohoří

Všehochuť /31.10.13
Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Inspirovala jsem se ve své oblíbené restauraci.

Kateřina Hanáková, Příbram

Všehochuť /25.12.14
Vepřová panenka se šalotkami

Vepřová panenka se šalotkami

Šalotka má jemnější chuť než klasická cibule, s mrkví se dokonale doplňuje.

...

Všehochuť /03.11.14
Vepřová panenka s mrkví

Vepřová panenka s mrkví

Hodí se třeba jako nedělní oběd.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Všehochuť /12.03.16
Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Jednoduché, dobré a syté.

Veronika Poláčková, Mýto

Všehochuť /27.01.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu