Reklama
Ragú z hovězích líček
Fotogalerie:

Ragú z hovězích líček

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Anety Kočí z Tábora

Ingredience

  • 800  g hovězích líček
  • 4 lžíce oleje na smažení
  • 1 petržel
  • 1 mrkev
  • 1/4 celeru
  • 2 cibule
  • 500  g rajského pyré
  • 150  ml zeleninového vývaru
  • sůl, pepř
  • 2 bobkové listy

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Líčka nakrájíme na kousky a osmažíme je na oleji. Maso vyjmeme, přendáme do pekáčku a na vysmahlém oleji dále opečeme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a nadrobno posekanou cibuli.

  2. Pak přidáme rajčatové pyré, zeleninový vývar, sůl, pepř, bobkové listy a promícháme.

  3. Směs přidáme k masu do pekáčku, přiklopíme ho a pečeme při nízké teplotě asi 160 °C 4 hodiny.

  4. Maso by mělo být úplně měkké. Během pečení podle potřeby promícháme, pokud je potřeba, necháme ke konci odklopené.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí závitky s překvapením

Kuřecí závitky s překvapením

Kuřecí maso ve slanině zůstane vždy šťavnaté. Kateřina Vlčková, Dubicko
Všehochuť /29.09.12
Opilý kančí guláš

Opilý kančí guláš

Kombinace vína a rumu dodá guláši vynikající chuť.

Alena Klírová, Mýto

Všehochuť /29.10.12
Krkovice pečená na červeném zelí

Krkovice pečená na červeném zelí

Z jednoho pekáče

Připraveno podle receptu Matyldy Matějkové z Benešova

Všehochuť /18.03.18
Králík na pivu

Králík na pivu

Pošmáknou si i ti, kteří pivo nemají rádi.

Lenka Křupalová, Valašské ...

Všehochuť /11.05.15
Pečená hovězí plec se smetanou

Pečená hovězí plec se smetanou

Podle potřeby dořeď mlékem nebo vodou.
Otto Plášek, Brno
Všehochuť /27.12.11
Kuřecí směs s fazolkami

Kuřecí směs s fazolkami

Jednoduché a velice dobré.

Pavlína Vlková, Kryry

Všehochuť /14.12.12
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama