Reklama
Reklama
Ragú z hovězích líček
Fotogalerie:

Ragú z hovězích líček

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Anety Kočí z Tábora

Ingredience

  • 800  g hovězích líček
  • 4 lžíce oleje na smažení
  • 1 petržel
  • 1 mrkev
  • 1/4 celeru
  • 2 cibule
  • 500  g rajského pyré
  • 150  ml zeleninového vývaru
  • sůl, pepř
  • 2 bobkové listy

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Líčka nakrájíme na kousky a osmažíme je na oleji. Maso vyjmeme, přendáme do pekáčku a na vysmahlém oleji dále opečeme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a nadrobno posekanou cibuli.

  2. Pak přidáme rajčatové pyré, zeleninový vývar, sůl, pepř, bobkové listy a promícháme.

  3. Směs přidáme k masu do pekáčku, přiklopíme ho a pečeme při nízké teplotě asi 160 °C 4 hodiny.

  4. Maso by mělo být úplně měkké. Během pečení podle potřeby promícháme, pokud je potřeba, necháme ke konci odklopené.

Pošli recept! - Speciál - Levné dobroty (15.1.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kari kuře na bazalkových bramborách

Kari kuře na bazalkových bramborách

Skvělý nedělní oběd. Anna Rábarová, Ostrava
Všehochuť /13.04.13
Králík v hořčicové marinádě

Králík v hořčicové marinádě

Pokud ho necháš odležet, bude maso křehké.

Lenka Macková, Pardubice

Všehochuť /31.03.14
Staročeská dobrota

Staročeská dobrota

V poslední době je hrách opomíjená luštěnina, a to je škoda.
Květa Kroupová, ...
Všehochuť /28.02.10
Opilé ovocné misky

Opilé ovocné misky

Nemám ráda obyčejný rum, mnohem lepší je bílý třtinový.

Jindra Nováková, Jičín

...
Všehochuť /22.08.16
Kuřecí maso na víně

Kuřecí maso na víně

Dobré jídlo vhodné na oslavu nebo nedělní oběd.

Pavel Kašný, Fryšták

Všehochuť /19.01.14
Mrkvový guláš na pivu

Mrkvový guláš na pivu

Je výborný například s celerovou kaší.

Hana Stříbrská, Kladno

Všehochuť /25.11.15
 

Nejnovější

Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny ...
Za pár korun /24.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
Plněné slaninové rolky

Plněné slaninové rolky

Skvělé studené i teplé

Podle receptu Sáry Divíškové z Loun

Všehochuť /21.02.19
Muffiny se zeleninou

Muffiny se zeleninou

Chutná zdravá večeře

Podle receptu Ivety Duškové z Tábora

Za pár korun /20.02.19
Ředkvičkové placičky

Ředkvičkové placičky

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /20.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama