Reklama
Plněný kapr
Fotogalerie:

Plněný kapr

Jindřich Macháček

Jindřichův Hradec

Hotové jídlo porcujeme příčnými řezy.

Jindřich Macháček, Jindřichův Hradec

Ingredience

  • 1 kapr
  • 1 cibule
  • 4 plátky uzené maso
  • 4 plátky šunka
  • 1 lžíce hořčice
  • sůl podle potřeby
  • kousek másla
  • trocha pepře

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. Základem úpravy kapra je po vykuchání ho stáhnout z kůže a ořezat břišní tuk, jen tak se vyvarujeme nepříjemného zápachu rybiny. Při přípravě plněného kapra ještě odřízneme hlavu a kapra zevnitř osolíme, opepříme a vymažeme hořčicí.

  2. Do dutiny kapra klademe vrstvy uzeného masa, cibule, šunky a nakonec plátky másla. Dutinu sešijeme nebo uzavřeme pomocí jehel. Kapra dáme do pekáčku a poklademe jej plátky másla a trochu podlijeme. Pečeme zakrytého při 200 °C 1,5 hodiny za mírného podlévání.

Pošli recept! 12/2012 (5.11.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí maso na sušených rajčatech

Kuřecí maso na sušených rajčatech

Pikantní večeře, voňavá a dobrá. Karolína Appeltová, Praha
Všehochuť /15.03.13
Moravská čočková polévka

Moravská čočková polévka

Polévka je základem dobrého oběda.
Miluše Paymová, Karviná
Všehochuť /18.02.10
Jehněčí kousky s hráškem

Jehněčí kousky s hráškem

Jehněčí maso na našem stole nesmí chybět.

Alena Klírová, Mýto

Všehochuť /29.07.12
Smažený chřest se šunkou a uzeným sýrem

Smažený chřest se šunkou a uzeným sýrem

Alena Štrougalová, Neštěmice

Všehochuť /26.05.18
Králík na bílém víně s knedlíčky

Králík na bílém víně s knedlíčky

Pavel Rouhal, Mníšek pod Brdy

Všehochuť /22.02.18
Jehněčí s česnekem, rozmarýnem a jalovcem

Jehněčí s česnekem, rozmarýnem a jalovcem

Podle receptu

Radky Sváčkové z Vysokého Mýta

Všehochuť /23.03.20
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu