Reklama
Plněná vejce
Fotogalerie:

Plněná vejce

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu Sáry Charvátové z Kralovic

Ingredience

  • 8 vajec
  • 100  g žervé bez příchuti
  • 2 lžíce smetany
  • 1/2 lžičky karí koření
  • dle chuti sůl a bílý pepř
  • 1 balení oček s kapary
  • na ozdobu ředkvičky a pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

16

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je a podélně rozkrojíme. Žloutky opatrně vyjmeme a promícháme je s žervé, smetanou a s karí kořením. Dochutíme solí a pepřem.

  2. Pomocí cukrářského sáčku s ozdobným nástavcem naplníme vydlabané bílky a každou polovinu dozdobíme očkem, kouskem ředkvičky a pažitkou.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (18.3.2019)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřový bok na medu

Vepřový bok na medu

Martina Antalová, Odolena Voda
Všehochuť /30.06.18
Kapustová sekaná

Kapustová sekaná

Je výborná a dá se snadno ohřát v mikrovlnce.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Všehochuť /14.06.14
Kuřecí nudličky s nivou

Kuřecí nudličky s nivou

Vyzkoušet můžete i jiné druhy sýrů, například hermelín.

Monika Santariusová. ...

Všehochuť /18.07.13
Moravská kapsička

Moravská kapsička

Posílám skvělý tip na nedělní oběd.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Všehochuť /09.11.13
Vepřové plátky na zeleném pepři

Vepřové plátky na zeleném pepři

Zelený pepř kupuji zavařený ve slaném nálevu v menší sklenici. Není problém...

Všehochuť /13.04.17
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu