Reklama
Plněná krkovička
Fotogalerie:

Plněná krkovička

Andrea Nowaková

Bohumín

Doma ji ohodnotili 10 body – jako v Prostřeno.

Andrea Nowaková, Bohumín

Ingredience

  • 4 plátky vepřová krkovice
  • trocha soli a pepře
  • 250 g kysané zelí
  • 1 klobása
  • 4 plátky anglická slanina
  • olej podle potřeby
  • 4 lžíce kečup
  • vývar dle potřeby
  • 1 lžíce škrob

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme. Na každý dáme trochu pokrájeného, scezeného zelí, 4 kolečka klobásky a plátek slaniny. Řízky přeložíme, okraje spojíme jehlou a opečeme na horkém oleji.

  2. Do výpeku k masu při­dáme kečup, podlijeme vývarem a dusíme (nejdříve 30 minut přikryté), dokud maso nezměkne, občas podléváme. Omáčku zahustíme lžičkou škrobu rozmíchaného v trošce vody.

Pošli recept! 1/2014 (2.12.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilované steaky s kukuřičnými klasy

Grilované steaky s kukuřičnými klasy

Když jsem kupovala grilovací pánev, manžel hudroval, že bude k ničemu. Teď ...
Všehochuť /02.08.13
Kuře pečené v peřině

Kuře pečené v peřině

Pravé lesní houby žampiony nenahradíš. 

Jana Smejkalová, Havlíčkova Borová

...
Všehochuť /23.02.16
Karbanátky pečené v omáčce z rajčat

Karbanátky pečené v omáčce z rajčat

Někdy do karbanátkové směsi přidávám špetku římského kmínu.

Alice ...

Všehochuť /12.08.16
Pangasius v pivním těstíčku

Pangasius v pivním těstíčku

Takhle nám chutná úplně nejvíc.
Eliška Černecká, Proseč
Všehochuť /30.08.11
Kuřecí prsíčka s broskví

Kuřecí prsíčka s broskví

Inspirovalo mě jídlo, které jsem si dala v restauraci.
Iveta Musilová, Jihlava
...
Všehochuť /09.04.09
Hovězí závin

Hovězí závin

Připravuji ho místo ptáčků. Je rychlejší i chutnější.
Božena Kolářová, ...
Všehochuť /08.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu