Reklama
 Pirohy na slano
Fotogalerie:

Pirohy na slano

Lucie Maléřová
Lucie Maléřová
Horní Bečva

Jsou dobré, jak teplé, tak studené.

Lucie Maléřová, Horní Bečva

Ingredience

  • 500 g listové těsto
  • kečup
  • 150 g šunka
  • 150 g plátkový sýr
  • dle chuti pór
  • sezamové semínko nebo kmín
  • 1

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vyválíme těsto a vykrojíme větší kolečka pomocí formičky na pirohy. Namažeme kečupem,  poklademe kousky šunky, sýra, můžeme přidat i pórek.
  2. Přitiskneme k sobě, pomažeme rožšlehaným vejcem a posypeme sezamovým semínkem, nebo kmínem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečený paprikový guláš

Pečený paprikový guláš

Připravila jsem ho podle receptu od kolegyně. Jiřina Vosmíková, Brno
Všehochuť /26.10.11
Králík na sušených houbách

Králík na sušených houbách

Houby dodají jemnému masu výraznou chuť.
Jiřina Kohoutová, Kostelec nad Labem
Všehochuť /14.11.11
Křepelky na jablkách

Křepelky na jablkách

Podobně připravíš i holoubata.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Všehochuť /09.07.16
Rizoto s uzeným masem

Rizoto s uzeným masem

Výborná směs rýže, uzeného masa, žampionů a listového špenátu.

Pavel ...

Všehochuť /01.11.12
Brokolicová omáčka s fazolkami

Brokolicová omáčka s fazolkami

Připravuji ji ve dvou variantách.

Jitka Romanová, Jihlava

Všehochuť /06.05.15
Labužnický králík na smetaně

Labužnický králík na smetaně

Věřím, že králík v této úpravě tě chuťově nadchne stejně jako mě. Maso je ...
Všehochuť /24.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu