Reklama
Pečínka z alobalu
Fotogalerie:

Pečínka z alobalu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • 3 lžíce oleje
  • 1,7  kg vepřové pečeně v celku
  • podle potřeby sůl, pepř a mletý kmín
  • 2 velké cibule
  • 1 chilli paprička
  • 100 ml vody

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Plát alobalu vymažeme olejem, na to položíme celou omytou a osušenou pečeni. Maso osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme pokrájené cibule, papričku a podlijeme vodou.

  2. Pečeni zabalíme do alobalu, vložíme do pekáče a pečeme při 170 °C asi 2 hodiny.

  3. Hotovou pečeni podáváme nakrájenou na plátky se zeleninou a chilli omáčkou. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb, rýže nebo knedlík.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (18.2.2019)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Medailonky v cibulovém kabátku

Medailonky v cibulovém kabátku

Dej si tu práci, stojí to za to. Jitka Beranová, Liberec
Všehochuť /12.09.13
Špenátový závin s pršutem

Špenátový závin s pršutem

Rychlé pohoštění pro přátele.

Jiřina Jirušková, Praha

Všehochuť /10.12.12
Pečená uzená kachní prsíčka na medu s růžovým zelím a bramborovými noky

Pečená uzená kachní prsíčka na medu s růžovým zelím a bramborovými noky

Kupujeme je v Makru, ale můžeš si je vyudit i doma.

Klára Sivková, Brno

Všehochuť /12.11.15
Kuřecí prsa s broskví

Kuřecí prsa s broskví

Nepotrpím si na omáčky, a proto patří k mým oblíbeným receptům domácí ...
Všehochuť /05.12.08
Pečené koleno na česneku

Pečené koleno na česneku

Takto připravené koleno je skutečná pochoutka.

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /16.02.13
Lososový tatarák s citronovými toasty

Lososový tatarák s citronovými toasty

Je to velká lahůdka, vyzkoušej to také!

Lucie Neradová, Brno

Všehochuť /07.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama