Reklama
Reklama
Pečený losos s mandlemi
Fotogalerie:

Pečený losos s mandlemi

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pro babičku

Podle receptu Ivy Blažejové z Trutnova

Ingredience

  • 600 g fitetů z lososa
  • trocha soli a pepře
  • 2 lžíce mandlových lupínků
  • hrst nasekané hladkolisté petrželky
  • 80 g tvrdého sýra
  • 50 g másla

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

380 Kč

Postup přípravy

  1. Filety omyjeme, osušíme a z obou stran dostatečně osolíme a opepříme. Rybu vložíme do pekáčku.

  2. Mandlové lupínky promícháme s petrželkou a nastrouhaným sýrem. Směs rozložíme na rybu. Vše pokryjeme tenkými plátky másla a pečeme asi 20–30 minut.

  3. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Artyčokové rizoto

Artyčokové rizoto

Můžeme použít čerstvé nebo zmražené artyčoky, zmražené jsou rychleji hotové. ...
Všehochuť /20.05.13
Jelení žebírka na jalovci

Jelení žebírka na jalovci

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /20.09.18
Marinovaný králík

Marinovaný králík

Libové králičí maso nám chutná.
Veronika Poláčková, Mýto
Všehochuť /14.10.11
Jogurtové krabí karbanátky

Jogurtové krabí karbanátky

Proč dělat z krabích tyčinek jen salát? Karbanátky jsou super!
Lucie Bulíčková, ...
Všehochuť /22.09.09
Kaštanová polévka

Kaštanová polévka

Neobvyklá, stojí za ochutnání.

Eliška Robová, Praha

Všehochuť /03.02.15
Kuřecí steak s kukuřicí

Kuřecí steak s kukuřicí

Křehké kuřecí maso v kombinaci s lahodnou zeleninou je super.
Hana Jílková, Šumperk
Všehochuť /14.06.13
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama