Reklama
Pangasius s čínskou zeleninou
Fotogalerie:

Pangasius s čínskou zeleninou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Tak rybu vaří manžel. Je to totiž rychlé a chutné.
Jana Fiedlerová,
Jablonec nad Nisou

Ingredience

  • 200 ml olej
  • 4 filety pangasia
  • špetka sůl
  • 1 lžička koření na ryby
  • 1 lžička čubrica
  • 1 lžička pepř
  • 1 lžička koření grilovací
  • 2 balení zelenina mražená na čínu
  • 2 lžíce omáčka sojová

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Olej nalijeme do pekáče. Osolené ryby okořeníme všemi druhy koření z obou stran, naskládáme je do pekáče, zasypeme zeleninou, pokapeme sójovou omáčkou a dáme do trouby péct.
  2. Pečeme na 180 °C zhruba 30 minut. Podáváme s rýží.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborové knedlíky s kapustou

Bramborové knedlíky s kapustou

Tyhle knedlíky má  partner opravdu moc rád, recept je od mé maminky. Iva ...
Všehochuť /24.10.13
Chili con carne s polentovými noky

Chili con carne s polentovými noky

Vynikající oběd, na kterém si opravdu pochutnáš.

Lucie Blahová, Slavičín

Všehochuť /09.07.13
Kuřecí plátek se sušenými rajčaty a mozzarellou

Kuřecí plátek se sušenými rajčaty a mozzarellou

Tento recept je jak stvořený pro horké letní dny nebo jako vzpomínka na dovolenou ve ...
Všehochuť /22.09.14
Rozmarýnová krůtí prsa s fazolemi

Rozmarýnová krůtí prsa s fazolemi

Bylinky pěstuji v květináči přímo v kuchyni na okně, aby byly po ruce. Čerstvé ...

Všehochuť /24.02.12
Formanský guláš

Formanský guláš

Pikantní gulášek z hovězí kližky doplňují zelené fazolky, žampiony a kápie. O ...

Všehochuť /02.10.14
Špíz s lesním ovocem

Špíz s lesním ovocem

Neobvyklá kombinace je skutečně lahodná.

Lucie Strakošová, Trnávka

Všehochuť /23.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu