Reklama
Nudle s cuketovou omáčkou
Fotogalerie:

Nudle s cuketovou omáčkou

Hana Bartošová

Liberec
Miluji těstoviny v jakékoli podobě, ale hodně mi zachutnaly tyto vaječné připravené s cuketou ve smetanové omáčce. Je to jídlo, které si oblíbíš, jeho příprava je rychlá a jednoduchá a neudělá ti průvan v peněžence.
Hana Bartošová, Liberec

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 250 ml voda
  • 1 lžíce bazalka
  • 1 těstoviny
  • rajčata
  • 100 g sýr
  • 200 ml smetana
  • 20 g máslo
  • 1 lžíce petrželka
  • 2 cuketa
  • 1 lžíce škrob

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Na másle osmahneme li­sovaný česnek a kolečka cukety. Restujeme 4 minuty. Přidáme sekanou petrželku a bazalku a zalijeme vo­dou s maizenou. Povaříme a vlijeme smetanu. Vmícháme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme. Smícháme s vařenými těs­tovinami. Nakonec ozdobíme rajčaty.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sekaná s hříbky

Sekaná s hříbky

Na sekanou vybírám spíš libovější bůček. Marta Černínová, Mokré Lazce
Všehochuť /27.08.16
Hovězí plátky

Hovězí plátky

Podáváme s knedlíkem nebo s rýží.

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /11.01.16
Bažantí prsíčka na sušených hříbcích

Bažantí prsíčka na sušených hříbcích

Mám to štěstí, že můj strýc je vášnivý myslivec a čas od času si ...

Všehochuť /16.07.14
Plněný vepřový bok

Plněný vepřový bok

Dá víc práce, ale stojí to za to.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /03.05.14
Knedlíky s jáhlami a salámem

Knedlíky s jáhlami a salámem

Rozhodně je vyzkoušej, stojí to za to.

Helena Wiederlechnerová, Praha

Všehochuť /04.05.15
Roštěná s příchutí kávy

Roštěná s příchutí kávy

Já ji připravuji v pomalém hrnci.

Václav Spal, Rakovník

Všehochuť /25.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu